Ktoś pracuje/pracował na BP? Jakie wrażenia
Witam!
Jutro idę na rozmowę w sprawie pracy na stanowisku sprzedawcy (jak to pięknie brzmi)? ktoś pracuje obecnie? Jaki zakres obowiązków? Opłaca się? Jak wyglądają zmiany w stosunku do danego dnia?
proszę o ogólne wrazenia.
Pozdrawiam.
Kumpel tam pracuje juz hmmm... około 5-6lat? (polska centralna).
Powiem Ci tak by nie napisać za dużo bądz "za dużo"... jak ekipę bedziesz miał "zgraną", szefa "myślącego", a stałych bywalców z firmowymi osobówkami i tirami którzy bedą chcieli zrobić "dobrze" i Tobie i sobie to wierz mi... ogólnie w portefu nie będziesz miał mniej niż "górnicze netto".
edit
Co jest kichowate w tej robocie? - no niestety koledze nieraz zyczyłem wesołych swiąt albo szczesliwego nowego roku gby on był w pracy... swiątek piątek, nie ma zmiłuj, jak Ci grafik wypadnie tak chodzisz. Czy on chce zmienic prace? ANI MYŚLI :D konczy studia, sklada na kupke kase, moze coś swojego załozy... narazie pazurami tą robotę trzyma :DDD
Czasami tez znajdą się klienci cwaniacy, pijacy, agresywni... no już takie zycie pracownika stacji.
Ja tak może podczepię się do tematu, ktoś z grubsza wie jak wygląda test ze standardów w sieciowych fast foodach ?
Nawet jeśli mam IQ mniejsze niż rozmiar buta?