Ktoś pracuje/pracował na BP? Jakie wrażenia

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
22.05.2012 22:20
1
odpowiedz
zanonimizowany783120
53
Senator

Ktoś pracuje/pracował na BP? Jakie wrażenia

Witam!

Jutro idę na rozmowę w sprawie pracy na stanowisku sprzedawcy (jak to pięknie brzmi)? ktoś pracuje obecnie? Jaki zakres obowiązków? Opłaca się? Jak wyglądają zmiany w stosunku do danego dnia?

proszę o ogólne wrazenia.

Pozdrawiam.

22.05.2012 22:26
😃
2
odpowiedz
zanonimizowany838815
2
Generał

Kumpel tam pracuje juz hmmm... około 5-6lat? (polska centralna).
Powiem Ci tak by nie napisać za dużo bądz "za dużo"... jak ekipę bedziesz miał "zgraną", szefa "myślącego", a stałych bywalców z firmowymi osobówkami i tirami którzy bedą chcieli zrobić "dobrze" i Tobie i sobie to wierz mi... ogólnie w portefu nie będziesz miał mniej niż "górnicze netto".

edit
Co jest kichowate w tej robocie? - no niestety koledze nieraz zyczyłem wesołych swiąt albo szczesliwego nowego roku gby on był w pracy... swiątek piątek, nie ma zmiłuj, jak Ci grafik wypadnie tak chodzisz. Czy on chce zmienic prace? ANI MYŚLI :D konczy studia, sklada na kupke kase, moze coś swojego załozy... narazie pazurami tą robotę trzyma :DDD
Czasami tez znajdą się klienci cwaniacy, pijacy, agresywni... no już takie zycie pracownika stacji.

22.05.2012 22:42
3
odpowiedz
zanonimizowany807118
15
Konsul

Ja tak może podczepię się do tematu, ktoś z grubsza wie jak wygląda test ze standardów w sieciowych fast foodach ?

22.05.2012 22:44
Stra Moldas
4
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Będziesz mógł naliczać punkty Payback!

22.05.2012 22:46
Milka^_^
5
odpowiedz
Milka^_^
251
8 gwiazdek

JohnD0e => Przedszkolak nawet by to napisał...

22.05.2012 22:48
😜
6
odpowiedz
zanonimizowany807118
15
Konsul

Nawet jeśli mam IQ mniejsze niż rozmiar buta?

22.05.2012 23:13
Mac94
👍
7
odpowiedz
Mac94
87
Inner Peace

Widziałem raz w obsłudze w Macdonaldzie wąsatą, niedomytą babę. Więc myślę, że dasz radę : )

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl