Chcę kupić Thiefa na PC przez internet i nie wiem w jakim sklepie. Chodzi mi o to, by było taniej niż w Empiku i jednocześnie bym miał to w dzień premiery. Możliwe jest w ogóle coś takiego?
Myślałem o muve.pl, ale waham się, bo Cenegi nienawidzę jak psa, a w dodatku ostatnio przetoczyła się po nich fala hejtu w sieci, że niby nie nadążają.
Myślałem o sklepie GOLa, no bo GOLa lubię i szanuję. :P
Ew. myślałem o innych sklepach, które dają tylko elektroniczne klucze (bez wysyłki płyt), ale tu znowuż nie wiem, którym ufać...
I pytanie dodatkowe: Czy Thiefa na płytach będzie można oficjalnie podpiąć pod steama? Bardzo mi na tym zależy.
I ostatnie: co u diabła ma wspólnego MUVE ze sklepem GOLa? o0 Przed chwilą wywaliło mi ten komunikat, gdy próbowałem wejść na sklep GOL ----->>
Aha. Jeśli to cokolwiek zmienia: mieszkam w Krakowie.
Myślałem o muve.pl, ale waham się, bo Cenegi nienawidzę jak psa
A niesłusznie, bo to oni są najpewniejsi jeśli chodzi o wysyłkę przed/na premierę.
I pytanie dodatkowe: Czy Thiefa na płytach będzie można oficjalnie podpiąć pod steama?
Na 100% tak.
Ew. myślałem o innych sklepach, które dają tylko elektroniczne klucze (bez wysyłki płyt), ale tu znowuż nie wiem, którym ufać...
Może najlepiej na steam?
Na steam jest trochę za drogo. :(
Patrzę na sklep GOL, cena bardzo fajna, w dodatku DLC. Hmm... chyba wezmę na GOL, najwyżej poczekam ten dzień czy dwa.
Thief to gra steamworksowa. Będzie wymagała Steama niezależnie gdzie i jaką wersję kupisz.
Na szybko znalezione: 108pln na GreenManGaming.
Jest jeszcze za ~90pln na brazylijskim Nuuvem ale trza by sprawdzić czy czasem nie będzie region locka.
DLC to prezent dla pre-orderowców, wszyscy je dodają.
OQE4LG-WEQPSE-SMCME1
27 - 20% = 21,6
Tam sama cena jest też na GameFly (kod UKFEB20OFF)
http://lowcygier.pl/preordery/thief-bank-heist-edition-za-15-funtow/
Możesz przemyśleć, choć to chyba keyshop...
Klucz jest najtaniej na Green man Gaming - paradoksalnie nawet teraz pomimo funtów. Tylko użyj ich kodu -20%. Może znów sie pojawi kod -25%.
Sam tam kupiłem, sklep zdecydowanie zaufany. Jakies 10zł drożej wychodzi w sklepie cdp.
Nie ma reguły. Raz sklep X dostaje szybciej, raz Y... Jak myślisz o GOLu, to ja polecam - dość wcześnie dostają gry.
Cześć,
@reksio - Jeśli chodzi o Sklep GRY-OnLine, wysyłkę Thiefa będziemy realizowali na około 1-2 dni przed premierą. Paczki wysyłamy kurierem dzięki czemu masz pewność, że gra dotrze do Ciebie najpóźniej w dniu premiery. Tak jak odpowiedzieli Ci inni czytelnicy, kod z pudełka można oczywiście podpiąć do steama.