Chodzi mi tylko o te części które ukazały się na PS2. Najlepiej jakbyś pisali rankingowo np.
1. Takedown
2. Domination
3. Revenge
Revange, albo Takedown - Raczej ten pierwszy...
EDIT:
Revenge
Takedown
Dominator
2: Point of Impact
Burnout 1
Nikt więcej nie grał w najlepszą serie arcadowych wyścigów? Przecież prawie wszystkie części są równie dobre co Paradise. Koszmar.
Takedown/Revenge. Paradise to zdecydowanie najsłabszy tytuł z serii i moim zdaniem nie powinien mieć Burnout w tytule.
Revenge
Miałem niedawno zaszczyt zagrać w obie pozycje i stwierdzam że to Takedown jest jak dla mnie lepszy. Tryb Road Rage nie jest ograniczany czasowo, wypadki mimo że brzydziej wyglądające to dają więcej frajdy, może dlatego że po wypadku samochod może jeszcze przelecieć 100 metrów dalej, a w Revenge zatrzymuje sie po 10 metrach. Tryb crash przekombinowany i tylko 36 map(w takedown 100). I co najgorsze... w Revege jest zrąbane główne menu ! Nie możesz wybrać konkretnego trybu do konkretnej mapki bo nie ma tam czegoś takiego jak "single race". Można tylko strzelać do jakiegoś przedziału, następnie poddzialu aż w końcu może będziemy mieli szczęście i będzie dostępny tryb w jaki bedziemy chcieli zagrać. W Takedown było można ustawić niemal wszystko na Random i to mi się podobało :)
Najlepszy imo jest Takedown. O gierkach typu Dominator czy Paradise nawet nie warto mówić