Ktorą grę wybrać ?

Forum Komputery
Odpowiedz
07.03.2011 15:54
1
odpowiedz
czesip389
56
Mama mi pozwolila

Ktorą grę wybrać ?

Witam.

Chcialbym abyscie mi doradzili ktorą gierke wybrac. Oto kandydaci :

Call Of Duty Black Ops
Call Of Duty Modern Warfare 2
Battlefield Bad Company 2

Duzo tego nie jest więc nie powinno byc problemow. Głownie chodzi mi o tryb multiplayer.
Czekam na wasze opinie.

07.03.2011 15:57
2
odpowiedz
zanonimizowany768099
7
Legionista

Jeśli oczekujesz bezsensownej rzezi to bież któryś z CoDów a jeśli wolisz pograć troszkę bardziej taktycznie i co najważniejsze z pojazdami to bież Bad Company 2. Chociaż ja tak czy inaczej brał bym Bad company gdyż jest według mnie po prostu lepsze.

07.03.2011 16:10
Thane_
3
odpowiedz
Thane_
27
Pretorianin

Bierz BC 2 i się nawet nie zastanawiaj. W BC2 spędziłem 147h, a w tych dwóch wymienionych calosach po 20 h. Po drugie tak jak ktoś mądry powiedział '' W CoD'ach aby mieć skilla wystarczy włożyć płytę do napędu.'' W BC2 nie ma denerwujących killstreaków no i możesz kierować wieloma pojazdami. Bez taktycznego grania w zespole i powiedzmy '' myślenia'' wiele nie ugrasz. W CoD'ach latasz po mapie jak rambo nie patrząc na swoją drużynę.
Your choice.

07.03.2011 17:18
Roxon
4
odpowiedz
Roxon
36
Wiecznie Znudzony

A ja bym wziął CoD'a dla kampanii pełnej akcji i wyśmienitego Multiplayera.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl