Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Książka do AC Black Flag

Forum Inne Gry
Odpowiedz
11.09.2026 13:45
justynaesz
💾
1
2
odpowiedz
justynaesz
5
Junior

GRYOnline.plRedakcja

MAX

Książka do AC Black Flag

Siemanko,

ostatnio pracowaliśmy nad zmianami w książkach do poradników - efekty możecie zobaczyć na przykład przy Gothicu Remake. Teraz nadrabiamy zaległości i właśnie wgrałam PDF do AC Black Flag Resynced - 337 stron, ponad 500 ilustracji, opis przejścia i inne porady. Jak macie MAX to możecie go pobrać za darmo, a jak nie no to wiecie 💸. Kolejne książki wkrótce.

Pozdrawiam
Wasza oddana Szefowa Poradników

11.09.2026 13:58
Bukary
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Bukary
251
Legend
MAX

justynaesz

Warto podać link:
https://www.gry-online.pl/poradniki/assassins-creed-black-flag-resynced/

Poradnik (i interaktywna mapa) - dobra robota!

Mam tylko pytanie: czemu zniknęły z poradników działy związane ze sterowaniem? Czasem drukuję "klawiszologię", gdy zaczynam się bawić. Ale może umyka mi jakaś oczywista przyczyna. ;)

post wyedytowany przez Bukary 2026-09-11 14:00:11
11.09.2026 14:01
2.1
odpowiedz
?-?-?-?
161
Last Of The Wilds

Bukary Tylko po co to robić?
Przecież teraz w każdej jednej nowej grze, przez pierwsze minuty, godziny gry masz cały czas tłumaczone sterowanie czy podpowiadane. Dla ogarniętych ludzi jest to kilka sekund nauczenia.
Aż tak ograniczony jesteś? :))

Poradnik fajny, ale w dobie innych darmowych poradników w formie filmików czy nawet poradników wrzucanych na steam, jest to troche zbędna robota :/
I się ma wrażenie powielania, kopiowania, każdy od każdego.

post wyedytowany przez ?-?-?-? 2026-09-11 14:05:30
11.09.2026 14:13
DexteR_66
3
odpowiedz
DexteR_66
23
Dawnwalker
MAX

Gitarka! :D

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl