Konto PSN pilne pytanie

Forum PlayStation
Odpowiedz
08.04.2014 22:17
Kerth
1
odpowiedz
Kerth
119
Solid Snake

Konto PSN pilne pytanie

Załóżmy, że posiadam w swojej kolekcji GTA Vice City zakupione na PSS. Kumpel chciałby pograć więc pomyślałem, że dam mu login i hasło, ściągnie sobie grę i będzie grał na swoim koncie. To zaufany człowiek, pytanie tylko czy istnieje jakieś ryzyko bana na moje konto, za to, że użyczyłem mu zakupionej gry ?

08.04.2014 22:18
Bac02
2
odpowiedz
Bac02
75
StreetRider

Nie, myśle że 3/4 posiadaczy ps3 dzieli swoje konto, sony dobrze o tym wie.

08.04.2014 22:23
Kerth
3
odpowiedz
Kerth
119
Solid Snake

Bac02 -> Dzięki za szybką odpowiedź :) Fajnie, że jest taki patent, w takim razie można równie dobrze kupić grę na spółkę, co przy droższych pozycjach jest dobrą opcją. Brawo Sony.

08.04.2014 22:25
4
odpowiedz
zanonimizowany145641
203
Legend

Pamietaj tylko, zeby kumpel nie kasowal konta na swojej konsoli. Bana nie bedzie, ale kiedys limit byl 5 konsol, teraz zmiejszyli do 2 :/

08.04.2014 22:27
Kerth
5
odpowiedz
Kerth
119
Solid Snake

Piotrek.K -> Okej, dzięki, będę pamiętał :) A jeszcze szybkie pytanko, co się dzieje gdy jednocześnie na koncie jestem zalogowany ja, powiedzmy gram w coś, a w tym czasie ziomek się loguje i ściąga gierkę ? Nie wywali mnie ?

08.04.2014 22:52
6
odpowiedz
zanonimizowany145641
203
Legend

Tylko jedna osoba na raz moze byc zalogowana, wiec Cie wywali, ale... wystarczy doslownie na minute sie zalogowac, wybrac pozycje do sciagania i... od razu niech sie kumpel przeloguje na swoje konto - sciaganie sie nie przerwie. Ba, mozna rownie dobrze grac W TYM SAMYM CZASIE w jedna gre :D. Ty na swoim koncie, a kumpel na swoim ;D. Dziala, przetestowane i sprawdzone!

Forum Forum PlayStation
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl