Witam. No więc mam dwa konta premium na Fileserve. Jedno jest moje a drugie wygrałem w zakładzie z kolegą. Zupełnie nie potrzebne mi dwa konta premium <ledwo to jedno wykorzystuje> i pomyślałem że jedno odda któremuś z użytkowników forum. Postanowiłem wymyślec zabawe żeby nie było tak łatwo. No więc zabawa polega na tym iż musicie odgadnąc liczbe tytułów jaką mam na konsole x360. Pierwsza osoba która odgadnie otrzymuje konto premium. Powodzenia ; D A i zapomniałem dodac ze jeden użytkownik moze tylko raz podac liczbe. Osoba która oddagdnie bedzie poinformowana postem niżej ( dla pewnosc napisze nick)
7 !
12 ?
4
53
11
60
9
No panowie dawac. Narazie nikt nie zgadł a ja mam jeszcze 37 min siedzenia przed kompem a potem dopiero pod wieczór bede. ; D
10
18
13
2
25
. sory ale dałem mała podpowiedz i teraz sie skapłem ; p dlatego edit zrobilem
14
dobra. ja musze leciec. dawajcie te liczby a tak o 20 zobacze. Powodzenia ; ]
19
była liczba...
w takim razie 39
42
24
7
To daj chociaż jakąś przybliżoną liczbę bo z pośród wszystkich liczb jakie istnieją to szansa na trafienie jest gorsza niż w lotka ;)
48 ?
59
42?
To może powiedz kto jest najbliżej.
67
A to juz by za łatwe było ; p juz niewiele mozliwosci zostalo . dawac. kto pierwszy ten lepszy .
konta premium na Fileserve
+
Odpowiadam na męczące pytania odnośnie konsol na które nie odpowiada większośc uploaderów. Jak wypalic obraz, który plik, jakie programy itp. Jesli macie jakiś problem piszcie
I można się domyśleć, że praktycznie wszystkie gry jakie posiadasz to piraty.
jakby wszystkie gry ktore mam były piratami to na pewno nie oddawałbym za darmo konta premium na Fileserv ... ; ]
Ok, żeby przyspieszyć konkurs i nie pisać osobno nowego posta dla każdej liczby...
41, 43, 44, 45, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 68, 70, 71, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 85, 86, 87, 88, 89, 90
Bardzo ładnie ; ] w podanych liczbach jest ta o ktora mi chodzi jednak wole ja zobaczyc od innego uzytkownika ( Ty juz podawales liczbe) i w pojedynczym wydaniu ; ]
E, to nie można próbować kilka razy?
Witam. No więc mam dwa konta premium na Fileserve. Jedno jest moje a drugie wygrałem w zakładzie z kolegą. Zupełnie nie potrzebne mi dwa konta premium <ledwo to jedno wykorzystuje> i pomyślałem że jedno odda któremuś z użytkowników forum. Postanowiłem wymyślec zabawe żeby nie było tak łatwo. No więc zabawa polega na tym iż musicie odgadnąc liczbe tytułów jaką mam na konsole x360. Pierwsza osoba która odgadnie otrzymuje konto premium. Powodzenia ; D A i zapomniałem dodac ze jeden użytkownik moze tylko raz podac liczbe. Osoba która oddagdnie bedzie poinformowana postem niżej ( dla pewnosc napisze nick)
Dobra liczba o ktora mi chodzi to 68. Najblizej byli Rod i Adrianziomal. W zwiazku z tym ze Rod glosowal kilka razy wygrywa Adrianziomal. Podaj emaila ; ]
Jak zapomniałeś podać informacji, że można głosować tylko raz, to już Twoja wina. No, ale nic. I tak mam już konto premium na innym serwerze.
[75] Po edicie. Ja czytałem pierwszą wersję.
Nie zapomnialem dodac informacji ze mozna glosowac tylko raz ... od godziny 15:57 juz jest ... 1 watek przeczytaj caly ...
Adrianziomal podaj emaila lub gg .
Dobra Rod podawaj emaila bo juz mi szkoda marnowac czasu. niech ktos to wykorzysta
Ok, już jestem. Mój adres mejlowy - adrianziom666[at]wp.pl
Miałem wątpliwość czy wybierać pomiędzy 64 i 69, ostatecznie wybrałem drugą opcję. :)
up
Widzę, że WP znowu ma problemy... :/
W takim razie mój zastępczy adres to adrianziom666[małpka ;)]gmail.com
No nie, chyba PeeS się zwinął bez wręczania (mi) nagrody... -.-
Nie napisał nic od posta [76]...