Sorry, że bałaganię, ale sprawa nagła i nagląca - szukałam już wszędzie i wpisywałam w google wszystkie hasła, jakie tylko mi się skojarzyły - poszukuję prywatnego namiaru na tegoż użytkownika i beznadziejnie liczę, że jednak to zobaczy. ;)
Tak tak, wiem, że jak ktoś nie udostępnia swoich danych, to prawdopodobnie nie chce być znaleziony, ale jak wspominałam - sprawa nagląca.
Pseudonim 'Aen' nie wygląda na absolutnie losowy (tak jak mietek1992, albo super_robot_racer1237873_k123), więc istnieje spora szansa, że użytkownik ten legitymuje się tą samą ksywką na innych forach. Biorąc pod uwagę fakt, że GOL jest portalem o grach, myślę że warto złożyć wizytę na forach dyskusyjnych dołączonych do innych portali o tej tematyce. Polygamia, pssite, gamezilla... Zakładam, że wszystkie te portale mają swoje fora dyskusyjne. Powodzenia.
[edit]
Swoją drogą nie kojarzę użytkownika o takim nicku, a siedzę tu już, licząc według mojego rankingu, ponad 70 miesięcy. Może już go tutaj zwyczajnie nie ma, albo zaszył się w czeluściach jakiejś karczmy ;)