Komputer do Wiedźmina 3 kosztuje 2000-3000zł. Masakra. A jesli chciałbym złożyć sprzęt do starszych gier powiedzmy z roku 2012 i starsze? Np. wiedźmin 2. Ile by to kosztowało? Mam 500zł. Gry z 2007 chodzą mi bezproblemowo. Mam NVIDIA geforce 8600 gt, amd ATHLON X2 dual core 4400+, 2gb ramu
Modernizacja nie wchodzi w grę. A całego kompa za 500 nie kupisz. Wiedźmin 2 akurat w momencie premiery był jedną z bardziej wymagających gier. Kup xboxa 360. Masz Wiedźmina 2 i wszystkie nowsze tytuły multiplatformowe i o wymagania się nie martwisz. Tylko nie licz, że będą wyglądać równie dobrze jak na pc. Co nie znaczy źle. Ale za takie pieniądze nic lepszego nie wymyślisz. Ale wszystkie Assassyny, CoDy, Crysisy, Far Cry'e i Battlefieldy sobie pozaliczasz, a oprócz tego nadrobisz exclusivy, jak seria Forza, Halo czy Gears of War. A starsze tytuły kosztują grosze. Zwłaszcza z drugiej ręki.
A jak trollujesz, to kij ci w oko.
Za 500zł, to dostaniesz core 2 duo z taką samą kartą co masz i to z jakimś dyskiem 60gb. Tak jak kolega mowi wyżej skoro chcesz pograć w jakieś nowsze gierki, a masz tylko te 500zł lepiej kupić konsole i sie nie martwic a w czasie przechodzenia gier zbierać na komputer.