Komentarze: Wrażenia z importu #5 - Recenzja Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance

Forum Inne Gry
Odpowiedz
17.04.2012 14:21
1
odpowiedz
zanonimizowany820530
26
Centurion

Komentarze: Wrażenia z importu #5 - Recenzja Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance

Cały czas wierzę, że dwie pierwsze części wyjdą w kolekcji HD albo chociaż da się je kupić na PSN :/

17.04.2012 15:31
jarooli
2
odpowiedz
jarooli
111
Would you kindly?

Dzięki za link do tego podsumowania serii. Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że cała ta historia jest tak pokręcona, takiego zagmatwania nie widziałem jeszcze w żadnej innej serii gier (pewnie mało widziałem;)). Gdy lata temu grałem w 2 pierwsze części, bez większej znajomości angielskiego, była to dla mnie przyjemna gra ze smutną, prostą historią, teraz dopiero dowiaduje się jakie to wszystko jest poplątane.

17.04.2012 16:43
3
odpowiedz
zanonimizowany797297
17
Chorąży

@Munchhausen
Daj spokój, najpierw SE musiałoby sobie poradzić z tytanicznym wyzwaniem wrzucenia BBS na PSN...

17.04.2012 21:29
AntaresHellscream
4
odpowiedz
AntaresHellscream
44
Pretorianin

gameplay.pl

"Kingdom Hearts"... Seria do której nie mam pojęcia, jak się ustosunkować :) Najpierw jako nastolatek uważałem to za profanację moich ukochanych Finali ("Co, Goofy i Donald z Cloudem w jednej grze?!") potem zagrałem w jedynkę i mnie niemiłosiernie wciągnęło. Dziś cholernie żałuję, że nie skończyłem żadnej z gier z serii, bo dorosłem chyba do tego, by docenić to połączenie światów - w końcu bajki Disneya to moje dzieciństwo. Bardzo bym chciał zobaczyć remake jedynki i dwójki na PSN, albo jeszcze lepiej na 3DSie. A tak lipa trochę, bo nie umiałbym się chyba wczuć w to uniwersum, nie znając jego absolutnych podstaw. Jedno trzeba przyznać - w każdej z częśći absolutnie rządzi muzyka, nigdy nie zapomnę utworu który przygrywał w zwiastunie jedynki.

18.04.2012 12:01
5
odpowiedz
zanonimizowany834731
10
Pretorianin

Olaboga! Zawsze chciałem sięgnąć po KH, ale dla nowicjusza chyba lepsze będą poprzednie części, bo pewnie z tej niczego bym nie zrozumiał. ;) No i to trenowanie Dream Eaterów wydaje się być żmudne na dłuższą metę. Chociaż, skoro to handheld, to może od czasu do czasu warto posmyrać potworka za uszkiem? XD

Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl