Komentarze: Trailers (14.04)
Jak dobrze, że ktoś o tym pomyślał... I jak źle, że sam tego nie ogarnąłem:D Dobrze, teraz wszystko jest w 1 miejscu - flash news i trailers news. Normalnie strony 'muszę je przejrzeć' zaraz po google readerze; ) Jescze jakby TVGry.pl zrobili rss na swojej stronie...
DMC: Devil May Cry = TANGO DOWN
Uwielbiam opinie ludzi, którzy nawet nie są zagorzałymi fanami pierwszych części DMC, ale hejtują żeby być fajnymi :D
Ogame_fan - Skąd możesz wiedzieć czy ktoś grał w pierwsze gry DMC nie znając tej osoby
Zresztą zapraszam na Gramy z DMC HD. Lord i Del na końcu filmiku też wyśmiewają to co teraz wychodzi, a raczej dają do zrozumienia czym się staję DMC.
Polecam i Zapraszam Piotr Fronczewski:
https://www.gry-online.pl/video/gramy-w-devil-may-cry-hd-collection/z3919
Znasz może takie pojęcie jak ironia ?
Nie ?
To już wiesz dlaczego wspominali o naśmiewaniu sie z wyglądu Dantego.
Ich wypowiedź, miała na celu wyśmianie tych wszystkich ludzi płaczących na forach internetowych.
Poza tym, widzę że Krzysiek i Marcin (bez urazy chłopaki), mają dość duży wpływ na Twoje życie, skoro przytaczasz ich wypowiedzi.
Widzę iż Pan językoznawca, skromniaczek i Big fan Rojo, który jest twoim mentorem. Zapomniałem jeszcze o twoim Hobby besztania raziel'a. Na dodatek znawca DMC. Brawo i gratulacje. Zobaczymy po premierze jak będziesz po nim jechał.
Dobra, rozśmieszyłeś mnie ! Misja wykonana :D
I Rojo jest tak bardzo moim mentorem jak Ty znawcą mojej osoby .
Ogame_fan - Aż jeszcze raz obejrzałem ten filmik i może wypowiadają się z ironią, ale poczekam na Gramy od nich.
Za pewne kupią to ludzie bez sentymentu do serii. Czyli jest krew i nawalanka kupię ją i nie mając pojęcia o istnieniu tej prawdziwej historii.
Po drugie Capcom na początku gadał iż chce przypodobać się amerykańskim graczom, bo poprzednie odsłony się nie sprzedawały. Co oburzyło głównie europejskich i japońskich fanów.
Po trzecie kupnie gry bo ma nazwę Devil May Cry jest śmieszne.
Po czwarte Capcom zleca robić tą grę Ninja Theory, która miała na koncie jeden tytuł, a Enslaved nie wyszedł im najlepiej. To już lepiej mogli by zlecić to firmie z większym doświadczeniem np. Konami, Namco czy CC2.
Po piąte kupią to również dzieciaczki napalające się na byle co.
Poza tym, widzę że Krzysiek i Marcin (bez urazy chłopaki), mają dość duży wpływ na Twoje życie, skoro przytaczasz ich wypowiedzi
Buhaha Tobie też żart się zaostrzył. Od dwóch lat na forum przytoczyłem ich wypowiedź pierwszy raz.