Komentarze: Super Bowl XLV: reklamy (nie zwiastuny)
Fsm nie mogłeś w nocy spać z powodu tego, że eJay był pierwszy z tymi zwiastunami, dlatego dzisiaj Ty postanowiłeś uraczyć nas Super Bowl-owymi reklamami.
Co do filmików reklama z żukiem jakby tak wyglądał Mikrokosmos to pewnie nie usnąłbym w kinie. Gdyby ta reklama z Eminem-em reklamowała samochód 6000 SUX to kupiłbym go za dolara.
Spało mi się dobrze, dziękuję. A że temat fajny, to wrzuciłem. Nie podoba się - nie zaglądać :P
Who The Fcuk Is Justin Bieber
I nic więcej nie trzeba dodawać, ale reklama z młodym lord Vaderem jest genialna :)
Fsm > To co napisałem to był marnej jakości żart. Przecież nie skrytykowałbym swojego idola.
Who The Fcuk Is Justin Bimber. To zdanie wszyscy będą powtarzać za rok.
Któż wie? Niezbadane są wszystkie czeluście Internetu.
Scott > Z tego, co pamiętam, chciałeś idola zrobić z kota w moim avatarze?
Fsm > Chyba żeśmy się nie zrozumieli. Nie chciałem tylko Twojego zdjęcia. Do "idolizowania" wystarczyła mi Twoja postać kota.
Teraz OZZY już wie kim jest justin biber.
PS w tym roku ozzy nas odwiedza!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciekawe te reklamy naprawdę epickie, choć bryki co jedna to podobna stylowe wręcz identycznie wyglądające modele- what the fuck?
Poczekajcie biber już dojrzewa i na moje oko nie jest już słodkim grubaskiem tylko popatrzcie na jego sylwetkę i szczupłą posturę- to nie zmienia faktu że i tak go nie lubię/ choć inni moze zmienią zdanię gdy jego córka syn wyrośnie z słuchania jego przebojów/ aka hannah montanna