Komentarze: Sound City: Real to Reel. Dobry rockowy soundtrack.

Forum Inne Gry
Odpowiedz
12.03.2013 19:12
1
odpowiedz
Mort_01
32
Chorąży

Komentarze: Sound City: Real to Reel. Dobry rockowy soundtrack.

Spotify tez pozwala posluchac tej plyty... mniejsza z tym wszystkim. Im wiecej tego slucham, tym bardziej mi sie podoba, skonczylo sie na tym, ze plyta juz zakupiona :) Teraz jeszcze tylko sie przyda film zakupic, by pelny miec obraz.

12.03.2013 21:51
€xis
2
odpowiedz
€xis
52
Konsul

Nom, też mi się bardzo Mantra spodobała ;) I też słuchałem na spotify. Bardzo fajny, przyjemny album. Teraz tylko muszę film obejrzeć ;P

12.03.2013 22:01
3
odpowiedz
Child of Pain
198
Legend

No oczywiscie ludziska nie kojarza, malutko komentarzy ale czego sie spodziewac. Mantra swietne ale wiadomo, spod paluchow Grohla, Homme i Reznora. Bede musial reszte albumu na spokojnie przesluchac.

12.03.2013 22:13
4
odpowiedz
zanonimizowany304638
96
Senator

*Fleetwood Mac

Co do BRMC - tak, warto ich posłuchać ale po przesłuchaniu ich płyt kilkadziesiąt razy stwierdzam, że to raczej przeciętny zespół z przebłyskami geniuszu. W marcu wychodzi ich nowa płyta, ale z tego co słuchałem na Rolling Stone to też niestety raczej standardowo.

A samo Sound City mnie nie porwało, ale może po prostu wyrosłem trochę z szablonowego rocka D:

12.03.2013 22:33
5
odpowiedz
zanonimizowany840053
50
Konsul

O ile filmu nie miałem okazji zobaczyć, tak soundtrack jest naprawdę godny uwagi. Zgadzam się również z Mantrą, jest głównym daniem płyty.

12.03.2013 23:16
sekret_mnicha
😊
6
odpowiedz
sekret_mnicha
269
fsm

GRYOnline.plTeam

Mac, nie Mack. Racja, poprawiłem. Dzięki.

Ja też generalnie nie słucham szablonowego rocka (Foo Fighters to chyba jedyny przedstawiciel tego typu muzyki na mojej półce), stąd tak sympatyczny odbiór takiej kompilacji - została stworzona przez wielu zdolnych ludzi i efekt jest takim kompendium muzycznej wiedzy z danego gatunku. Trochę jak film. I za to wielki plus.

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl