Komentarze: Sound City: Real to Reel. Dobry rockowy soundtrack.
Spotify tez pozwala posluchac tej plyty... mniejsza z tym wszystkim. Im wiecej tego slucham, tym bardziej mi sie podoba, skonczylo sie na tym, ze plyta juz zakupiona :) Teraz jeszcze tylko sie przyda film zakupic, by pelny miec obraz.
Nom, też mi się bardzo Mantra spodobała ;) I też słuchałem na spotify. Bardzo fajny, przyjemny album. Teraz tylko muszę film obejrzeć ;P
No oczywiscie ludziska nie kojarza, malutko komentarzy ale czego sie spodziewac. Mantra swietne ale wiadomo, spod paluchow Grohla, Homme i Reznora. Bede musial reszte albumu na spokojnie przesluchac.
*Fleetwood Mac
Co do BRMC - tak, warto ich posłuchać ale po przesłuchaniu ich płyt kilkadziesiąt razy stwierdzam, że to raczej przeciętny zespół z przebłyskami geniuszu. W marcu wychodzi ich nowa płyta, ale z tego co słuchałem na Rolling Stone to też niestety raczej standardowo.
A samo Sound City mnie nie porwało, ale może po prostu wyrosłem trochę z szablonowego rocka D:
O ile filmu nie miałem okazji zobaczyć, tak soundtrack jest naprawdę godny uwagi. Zgadzam się również z Mantrą, jest głównym daniem płyty.
Mac, nie Mack. Racja, poprawiłem. Dzięki.
Ja też generalnie nie słucham szablonowego rocka (Foo Fighters to chyba jedyny przedstawiciel tego typu muzyki na mojej półce), stąd tak sympatyczny odbiór takiej kompilacji - została stworzona przez wielu zdolnych ludzi i efekt jest takim kompendium muzycznej wiedzy z danego gatunku. Trochę jak film. I za to wielki plus.