Komentarze: Najbardziej "interesujące" growe crossovery

Forum Inne Gry
Odpowiedz
05.12.2018 11:56
Brucevsky
1
odpowiedz
Brucevsky
150
Playing with writing

GRYOnline.plTeam

Komentarze: Najbardziej "interesujące" growe crossovery

Wow, nie słyszałem wcześniej o Pokemon Conquest. Dorzucam na swoją gigantyczną listę zaległości, bo zamysł projektu brzmi bardzo ciekawie.

Gdybym miał z kolei wskazać moim zdaniem najciekawszy crossover, a poza tym grę, którą mam na celowniku od lat, wpisałbym Project X Zone. Też taktyczny RPG, ale z niesamowitą liczbą postaci z rozmaitych uniwersów (Tekken, Resident Evil, Devil May Cry etc.).

05.12.2018 12:51
Danteveli_
2
odpowiedz
Danteveli_
25
Pretorianin

Projext X Zone jest całkiem fajne i ma na serio sporo postaci bo jest Capcom, Namco, Sega i nawet ktoś od Nintendo się pojawiał w 2 części. Tylko całe lore jest skomplikowane bo seria zaczęła się z Capcom X Namco i jest powiązana z Super Robot Wars. Sam muszę nad tym posiedzieć bo grałem tylko w te trzy odsłony z X a przygodę z Super Robot Wars tak naprawdę dopiero zaczynam.

Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl