Komentarze: Klocuszkowy Czarnobrody
Nie rozumiem przesłania tego artykułu. Czy chodzi ci o to, że z klockowej wersji zrobili animowaną??
Autorowi chodzi o to, że Disney porzucił Armada of the Damned na rzecz klockowej gry. Ja się z tym nie zgodzę, bo myślę, że skasowali grę z jakichś swoich powodów, chociaż też bardzo na nią czekałem :( A nie będę zrzucał winy na LEGO PotC.
Tak się na nią na jarałem... Podobnie jak np. na GTA IV. Cudownie się zapowiadała, a teraz znowu będę musiał instalować starusieńkie już Sea Dogs ;(
GTA IV jest de best off na xbox360 nicht fur Pcspielen meeeen.. a tak bay the weja" to klocka którego nam zapodaliście to niezły obleśnik a w tej brodzie wygląda jak żuler- skasowali czy nie Armadę to może słuszną decyzję podjęli kiedyś może wznowią jak Duke nuken aka Forever nie! to se poczekacie a teraz postawimy se klocka everybody
Autor nadinterpretuje - kiedy ktoś od Disneya powiedział, że wstrzymują pracę nad Armadą z powodu gry Lego? Poza tym Lego PotC przygotowywane jest na podstawie IV części + kilka poziomów z trylogii i to przez zupełnie inną ekipę. "Winowajcą" może być co najwyżej nowy TRON, bo do pracy nad nim przeniesiono część programistów. Oficjalnie była to restrukturyzacja studia, nieoficjalnie mówi się o konflikcie z Disney'em.
Jakby jednak nie patrzeć Disney postawił na piratów w wersji z klocków, a nie na Armadę. Może były jakieś inne powody, ale gdy są one dla nas nieznane, przychodzi tylko smutnie zwrócić uwagę, że "dorośli" piraci przegrali z casualowym produktem dla wszystkich.
Chociaż nigdy przesadnie nie interesowałem się tą produkcją to jednak wśród anulowanych projektów ostatnich miesięcy Armada of The Damned jest największym rozczarowaniem. Naprawdę wielka szkoda...