Komentarze: Halo: Reach - nowy filmik Deliver Hope

Forum Inne Gry
Odpowiedz
26.08.2010 17:01
kwiść
1
odpowiedz
kwiść
129
Generał

Komentarze: Halo: Reach - nowy filmik Deliver Hope

Szczerze? Pomysł fajny, ale wykonanie...
Ten biegnący koleś z bomba wygląda moim zdaniem komicznie. Przypomina trochę Haselhofa ze Słonecznego Patrolu, z patetycznym zawodzeniem w tle ^^
Logiczności "fabuły" trailera też trudno się doszukać. Koleś chwyta bombę, podlatuje bez żadnych problemów do olbrzymiego statku wroga i zwyczajnie wysadza go w powietrze. Po co są takie statki jak jeden koleś może je rozp****?? o_O Typowe amerykańskie bezsensowne efekciarstwo ;)
Trailer z reguły pokazuje wszystko co najlepsze w danym produkcie, jak to jest najlepsza strona Halo to chyba podziękuje ;))

26.08.2010 17:13
2
odpowiedz
zanonimizowany510433
17
Chorąży

Mi się podoba...
Może nie dorównuje temu reklamującemu ODST ale i tak jest boski ^^
@kwiść ten koleś z bombą to kobieta może temu tak wygląda? :P

26.08.2010 17:23
kwiść
3
odpowiedz
kwiść
129
Generał

@ArturMaly To teraz zapowiada się jeszcze gorzej. Zamiast Haselhofa jest Pamela Anderson, ale bez tego co u niej najważniejsze ^^ Naprawde nie wiem co ludzie widza w tym trailerze, mi sie chcialo tylko śmiać jak go oglądalem. Hmm... może dlatego, że nie grałem w żadną część HALO ;)

26.08.2010 17:30
4
odpowiedz
g40st
155
Generał

Oj, to taka konwencja, po co się tu sensu doszukiwać? :P

26.08.2010 17:44
kwiść
5
odpowiedz
kwiść
129
Generał

Nie doszukuje sie sensu, ale nie powinno tez być "bezsensu" ^^ Nie przypomina wam to Shreka biegnącego z Osłem pod pachą? ;P

26.08.2010 17:51
eJay
6
odpowiedz
eJay
264
Quaritch
Wideo

Najlepszy filmik na motywie Halo jaki kiedykolwiek powstał to Landfall Neilla Blomkampa - http://www.youtube.com/watch?v=kyKSaXsg-PE To ma jakieś 100x więcej epy niż wszystkie gry z tej serii razem wzięte.

26.08.2010 22:21
7
odpowiedz
Suotlas_NPC
53
Senator

Koleś chwyta bombę, podlatuje bez żadnych problemów do olbrzymiego statku wroga i zwyczajnie wysadza go w powietrze.
Tak samo było w książce, kiedy (co prawda w kosmosie) MC z towarzyszami po raz pierwszy wysadzili statek Przymierza. Jakoś specjalnie się nie zastanawiałem wtedy, że dostali się do środka niezauważeni... ;)

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl