Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze: DC chciało swoich avengersów albo Suicide Squad

Forum Inne Gry
Odpowiedz
08.08.2016 11:41
Czarny  Wilk
1
1
odpowiedz
Czarny Wilk
151
Generał

GRYOnline.pl

Komentarze: DC chciało swoich avengersów albo Suicide Squad

Ja tylko z jedną sprawą: "avengers" to już jest liczba mnoga, te "avengersów" w tytule strasznie boli w oczy. Powinno być albo czyste "avengers" bez żadnych końcówek albo "avengerów".

08.08.2016 12:03
NewGravedigger
2
odpowiedz
NewGravedigger
210
spokooj grabarza

O ile przy większości gagów faktycznie pojawiał się uśmiech,

chyba u 13latków

08.08.2016 12:06
Drackula
😐
3
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Drackula
284
Bloody Rider
PLUS

czy to tylko moje wrazenie, ze teksty na gameplayu robia sie tak slabe, ze czlowiek niejako zmusza sie aby je przeczytac do konca?

08.08.2016 12:13
zielele
3.1
odpowiedz
zielele
170
Legend
MAX

niestety nie. ostatnio za każdym razem sprawdzam autora, bo mam wrażenie, że wszystko jest pisane przez tą samą osobę.

08.08.2016 13:56
Kompo
😍
4
odpowiedz
Kompo
226
Legend
MAX

Avengersów, Watchmenów...

w głowie pojawiła mi się wizja filmu pełnego emocji i chorego gówna

...

Świetny tekst.

08.08.2016 14:03
👍
5
odpowiedz
Taynmath_NPC
120
Legend

Dzięki, Czarny Wilk, tytułu na forum niestety zmienić się nie da, ale co zrobiłem co mogłem.

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl