Komentarze do wiadomości: Zmarł autor uwielbianej serii fantasy, która doczekała się 18 tomów. Twórca Zwiadowców odszedł w wieku 81 lat

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
08.04.2026 11:48
1
odpowiedz
toyminator
96
Senator

No nie powiem, łezka poleciała. Bardzo przyjemny książki. Nie jakieś wyszukane, ale lekkie, i dobrze się je czytało. 
Jedyna seria obok HP gdzie kupowałem książki. Miałem 11 tomów, i oddałem do biblioteki, tak jak i HP. W sumie teraz żałuję, jak tworzę biblioteczkę. Ale cóż. Od tomu 12 raczej wypożyczałem., tak jak i Drużynę. To już nie było to samo. Od kolejne części, czytało się szybko, ale jednak czegoś brakowało. No ale szkoda. Podobno ma być w końcu serial, czy filmy.

08.04.2026 13:20
Mangas
2
odpowiedz
Mangas
3
Chorąży

Smutna wiadomość. Jako fan twórczości Flanagana miałem nadzieję, że stworzy jeszcze wiele opowieści w tym uniwersum. Mam wszystkie tomy i ostatni na pewno też kupię. Pokój jego duszy.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl