Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Ze 100 mln dolarów w box office był wielką kinową klapą sci-fi. Dziś to zachwycające wizualnie dzieło obejrzysz na Prime Video

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
18.07.2026 16:36
FunFiction
1
odpowiedz
FunFiction
4
Junior

aha ale tylko z polskim lektorem bez polskich napisów

18.07.2026 22:01
tynwar
1.1
odpowiedz
tynwar
105
Legend

FunFiction o faktycznie, tylko polskie dżwięk jest, ale polskie napisy przecież są...

19.07.2026 10:27
FunFiction
1.2
odpowiedz
FunFiction
4
Junior

tynwar No faktycznie napisy są ale ścieżki dźwiękowej oryginalnej brak. To trochę żart.

18.07.2026 21:31
2
odpowiedz
Felipesku
84
Generał

Bardzo niedoceniany film.

19.07.2026 06:49
tr00y
3
odpowiedz
tr00y
48
Pretorianin

Na CDA jest dostępny i z lektorem i z napisami. Tzn. w obu tych wersjach.

post wyedytowany przez tr00y 2026-07-19 06:49:59
19.07.2026 07:51
4
odpowiedz
VanMell
1
Junior

Kiepski film z wielkim ego.
Reżyser chciał na nas wymusić intelektualną podróż i pokazać wielopłaszczynowość tematu który został przemielony na każdą strone,stosując tanie triki - górnolotne metafory, bezsensowne poświęcenia, dziesiątki retrospekcji i to wokół kiepskiej żenującej postaci, po to aby pokazać nam przewidywany i bezsensowny finał.
Do zapomnienia.
Wyniki nie dziwią.

19.07.2026 09:50
5
odpowiedz
danglan
48
Chorąży

Dawno nie widziałem tak drętwej gry aktorskiej głównego bohatera....

19.07.2026 10:13
Persecuted
6
odpowiedz
Persecuted
169
Adeptus Mechanicus

Fajny film, choć ma swoje bolączki. Warto zobaczyć chociażby dla ciekawej estetyki i nietypowego stylu Edwardsa (zdjęcia na lokacji, na które potem dokleja się CGI, tworząc celowy dysonans).

19.07.2026 12:30
Secvent
7
1
odpowiedz
Secvent
84
Pretorianin

Film obejrzałem, nawet hype na niego miałem, ale okazał się średnim filmem, bardzo średnim dobrze, że za ten film nie zapłaciłem.... Robią gnioty, a później się dziwią, że kina puste...

Zakończenie oczywiście banalne, bardzo naiwne.

Jedynie co film ratuje to zdjęcia i efekty specjalne fajnie się je ogląda, ale tylko tyle albo aż tyle.

Trailer do tego filmu jest lepszy już sam film.

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl