Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Zaczęło się dziś, gracze mają 4 dni, by za darmo na Steam zdobyć świetnie oceniane RPG fantasy od polskiego wydawcy. To prezent z okazji ważnego ogłoszenia

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
05.08.2026 22:35
VoidCosmonaut
1
odpowiedz
VoidCosmonaut
8
Pretorianin

N---nie chcę..

05.08.2026 22:58
Silas1415
2
odpowiedz
Silas1415
32
Konsul

A ja chętnie wezmę, chociaż mam już na epicu (I to była chyba nawet jedna z pierwszych gierek, które dawali tam za darmo), przyjemna gierka :)
No i nie wiem czy ktoś tego nie pisał ostatnio przy jakiejś okazji, ale w bardzo fajny trend niektórzy z indie twórców idą, że przy zapowiedzi/premierze sequela jedynka jest za free.

post wyedytowany przez Silas1415 2026-08-05 23:01:12
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl