Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Za niecałe 2 tygodnie na Prime Video trafi ogromny przebój science fiction, który zgarnął 817 mln dolarów

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
21.07.2026 15:35
1
odpowiedz
Lukas1983
53
Pretorianin

Z czego wy tu robicie sensację? Przecież Dzień Niepodległości każdy już oglądał po kilka razy. Co teraz niby ma się stać, trzeba znowu go oglądać tylko dlatego, że wejdzie na Prime?

21.07.2026 15:36
2
3
odpowiedz
Ash42
21
Legionista

Dzień dobry, ma problem z Córką. Edzia ma 223 miesiące i nie potrafi wpisać tytułu opisywanego filmu w nagłówku wiadomości. Gdzie mogę się ubiegać o zwrot pieniędzy za jej edukację? Jak wytoczyć sprawę karną o defraudację Państwowego majątku skoro jej "studia" nie miały żadnego mierzalnego efektu?

21.07.2026 17:37
baltazar1908
3
odpowiedz
baltazar1908
47
Senator

Stary ale jary, obie cześci bardzo ok polecam.

21.07.2026 17:39
claudespeed18
4
odpowiedz
claudespeed18
228
Call me Snake

Kilka lat temu odświeżyłem sobie klasyka ale 2ki wciąż nie widziałem. Młody brat Thora trochę zniechęca.

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl