Komentarze do wiadomości: Za 2 dni fani Pillars of Eternity dostaną to, na co czekali od ponad 10 lat. Obsidian w końcu podał konkrety dotyczące pożądanej funkcji

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
03.11.2025 22:50
Silvaren
1
odpowiedz
Silvaren
3
Pretorianin

Mam nadzieję, że jest to w jakiś sposób związane z popularyzowaniem marki pod kątem potencjalnej produkcji trzeciej części Pillarsów.
Jakby ktoś był zainteresowany, to na pobocznym blogu znajduje się mój stary poradnik do Pillars of Eternity:
https://eora-polska.blogspot.com/2024/01/poe1-mechaniki-walki.html

W zeszłym tygodniu zebrałem się w końcu po latach, by wreszcie ogarnąć Ultimate Challenge w Deadfire. Teraz krótka przerwa na The Outer Worlds 2, po którym wrócę do swojego testowego runu postacią, którą nikt tego wyzwania dotąd nie zaliczył. W chwili obecnej bodajże 15 albo 16 osób w ogóle to ukończyło. Na papierze już wszystko wydaje się "proste", ale w praktyce może wyjść różnie. Jak okaże się to wykonalne, to później sukces będzie już tylko kwestią czasu. Równoległy save do ćwiczenia najtrudniejszych potyczek i powtarzanie etap za etapem postacią docelową.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl