Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wystarczył dzień, a w Dawnwalkera już możecie grać jako Geralt. Jeden z fanów szybko wmodował wiedźmina do wampirzego RPG-a

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
04.09.2026 13:36
Grifter
1
odpowiedz
Grifter
58
Generał

Nie rozumiem tych moderów. Naprawdę.
Fajnie jak poprawiają wszelkie błędy i wskrzeszają stare gry w nowych odsłonach graficznych - chwała im za to.

Ale po kiego zmieniają skórki? To nie jest gra o Geralcie! Po grzyba to? Dla jaj? Tak, wiem, że to gra od reżysera i byłych pracowników od trzeciego Wieśka, but still - dla mnie bezsens. Mnie by całkowicie wywaliło z butów z imersji i przysłowiowej "wczuwki".
Albo ten mod z modyfikacją czasu. Przecież to całkowicie zaprzecza, czym ta gra jest, że musisz ogarnąć to wszystko w te 30 dni czasu gry. Przecież taka zmiana wypacza całą ideę i gra nie jest już tym, czym miała być.

Nie rozumiem czasem tych moderów.

post wyedytowany przez Grifter 2026-09-04 13:37:46
04.09.2026 13:49
Shadoukira
1.1
odpowiedz
Shadoukira
123
Chill Slayer

Grifter Ten mod zdecydowanie jest "dla jaj", wątpię, aby ktoś uważał, że zagranie w tę grę jako Geralt ma sens :D

Jak dla mnie ktoś się po prostu śmieje, że Dawnwalker to tak naprawdę inna wersja Wiedźmina 3, z czym się nieco zgadzam ;D Bo gra w wielu miejscach bardzo przypomina Wiedźmina. Po prostu jak gracz w tę grę ma masz odczucie jakby to był zmodyfikowany Wiedźmin 3, gdzie po prostu dostaliśmy innego bohatera i nieco inny świat fantasy.

04.09.2026 13:50
1.2
odpowiedz
katai-iwa
73
Legend

Grifter Mody zmieniajace wygląd postaci to z reguły są dla jaj, zeby ludzie śmieszkowali że grają Shrekiem albo goni ich wielki pociag Tomek, itp.
A tutaj niech dadzą mod gdzie będziemy grać jakimś znanym wampirem, jak Kane z LoK.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl