Komentarze do wiadomości: Wysoka cena nowego DLC wkurzyła graczy Cities: Skylines 2. Niektórzy twierdzą, że nowości z Bridges & Ports powinny być dostępne w „podstawce” na premierę

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
02.11.2025 10:34
LiamP
1
2
odpowiedz
LiamP
7
Legionista

Jak ktokolwiek wspiera takie gnioty swoimi pieniędzmi to chociażby ocena ich oscylowałaby w granicach 20% to twórcy nic sobie z tego robić nie będą. To proste jak oddychanie. Także drodzy gracze kupujcie dalej takie pasztety i sobie płaczcie w kąciku - ja pozostałem przy 1 nawet nie spoglądając na 2

02.11.2025 10:50
Herr Pietrus
2
odpowiedz
Herr Pietrus
236
Jestę Grifterę

To ktoś w ogóle gra jeszcze w tego flopa zwanego Cities Skylines 2 i, co gorsza, rozważa zakup DLC?

Tak tak, wiem, że w założeniach było tam kilka świetnych innowacji I uprawnień względem jedynki bez modów, a zmordowana jedynka wymaga minimum 32 GB RAM...

post wyedytowany przez Herr Pietrus 2025-11-02 10:50:46
Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl