Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wypuścili trailer nowej gry z kultowej serii Myst, choć nigdy się ona nie ukaże. Mimo to twórcy rozpalili iskrę nadziei na lepsze jutro

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
27.07.2026 18:36
1
odpowiedz
BiałyDzik
43
Pretorianin

Postac ze screena wyglada jakby ktos wkleil meska twarz na kobiece cialo xD

27.07.2026 19:13
Drenz
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Drenz
52
Senator
MAX

Ciekawe są te "nowe rzeczy". Myślalem, że robią remake trójki. Może jakiś spinoff w świecie Myst? Byłoby świetnie.

27.07.2026 20:42
2.1
odpowiedz
Jerry_D
86
Senator

Drenz Też miałem nadzieję. Bo czwórka już się trzyma.

Tylko jak odrzucili nawet ciekawie wyglądającą nową część, to żeby tylko się nie okazało, że te ekscytujące nowe rzeczy to jakaś mobilna popierdółka albo gra-usługa. Wiem, w teorii raczej nie, ale ja już tej branży z niczym nie wierzę.

27.07.2026 19:52
Ohydny Czerwonodupny Pirat
3
odpowiedz
Ohydny Czerwonodupny Pirat
94
Gracz raczej autystyczny
MAX

Myst skończył się fabularnie na 5. Prędzej mogliby zrobić reboot Uru

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl