Właśnie czytałem na gram.pl że na nexus mod pojawiło sie demo Fallout Chicago do New Vegas w tym momencie ma zainstalowame 4 mody do New Vegas-New California prequel New Vegas, Long 15, For Few Brahimin More i dołaczyłem jeszcze The Frontier.
Silnik gry ledwo daje radę bo mam czworo przyjacioł Jamie, Bena jeszcze z New Califonia i Veronice z Edkiem z New Vegas.
Gra jak zawsze crashowała na The Frontier bo grałem prawie 4 lata temu tak crashuje i teraz bo jestem w zaśnieżonym Portlamd, pozostałe trzy mody działają super tak z The Frontier jest makabra zresztą zawsze była choć na nexus mod ostatni update w zeszłym roku, czekam Chicago i Van Burena bo ich pisanie to kaczka z której po prostu trzeba jakoś wyżyć.
P.S: grok twierdzi że będzie
tutaj reszta ze zdjecia
Todd Howard w wywiadach potwierdził „kilka projektów Fallout” i powiedział, że „zmiękł” do remasterów.
• Bethesda chce, żeby remaster był „tak dobrze wypolerowany” jak Oblivion Remastered.
Kiedy premiera?
Najbardziej prawdopodobne okno to lato/jesień 2026 (sierpień–listopad). Niektórzy spekulują nawet shadow drop, ale raczej będzie normalna zapowiedź wcześniej.
Podobnie jak z Oblivion Remastered – Bethesda milczy do samego końca, a potem nagle dropuje grę.
Jeśli chcesz, mogę Ci podać bezpośrednie linki do artykułów z CD-Action, Screen Rant czy Windows Central. ??