Grałem dawno temu w pierwszego Aiona. Jak na tamte czasy nie było to wcale złe MMO, ale nigdy nie byłem wielkim fanem MMORPG, więc po pewnym czasie i tak się odbiłem. Z gier tego typu najlepiej wspominam chyba jeszcze Terę oraz ArcheAge.
Całkiem dobrze bawiłem się też kiedyś w Vindictusie. Walka była tam naprawdę dynamiczna i dawała sporo frajdy, chociaż z czasem gra robiła się niestety zbyt powtarzalna. Mimo wszystko mam z nią związane dobre wspomnienia. Pamiętam też grę Divine Souls, które może nie było jakimś wielkim hitem, ale moim zdaniem miało jeden z ciekawszych systemów walki, jakie spotkałem w MMO, bo walka była dynamiczna i opierała się na systemach combo.
Jak Was proszę, nie idźcie drogą PPE i nie piszcie clickaitów dla ludzi o niskim IQ... nagłówek brzmi jak jakieś wiejsko-ludowe nagannie... wydali krocie, a nie grajo... szanujcie nas i siebie, bo za chwilę już nie będzie żadnego godnego miejsca z polskimi mediami growymi. CD-Action wydaje się nie robić z graczy idiotów jeszcze.