Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wydali krocie, a nie mogą grać. Wyczekiwane RPG z otwartym światem ma duże problemy. Aion 2 nie było gotowe na szturm graczy

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
30.09.2026 20:13
Tomek465
1
odpowiedz
Tomek465
106
Konsul

Można by rzec „łapczywy dwa razy traci” :)

30.09.2026 20:33
CyxVonTrix
2
odpowiedz
CyxVonTrix
1
Pretorianin

Patrzac na tytul myslalem ze to o remaku Wieska :P

30.09.2026 20:36
Shadoukira
3
odpowiedz
Shadoukira
124
Chill Slayer

Grałem dawno temu w pierwszego Aiona. Jak na tamte czasy nie było to wcale złe MMO, ale nigdy nie byłem wielkim fanem MMORPG, więc po pewnym czasie i tak się odbiłem. Z gier tego typu najlepiej wspominam chyba jeszcze Terę oraz ArcheAge.

Całkiem dobrze bawiłem się też kiedyś w Vindictusie. Walka była tam naprawdę dynamiczna i dawała sporo frajdy, chociaż z czasem gra robiła się niestety zbyt powtarzalna. Mimo wszystko mam z nią związane dobre wspomnienia. Pamiętam też grę Divine Souls, które może nie było jakimś wielkim hitem, ale moim zdaniem miało jeden z ciekawszych systemów walki, jakie spotkałem w MMO, bo walka była dynamiczna i opierała się na systemach combo.

30.09.2026 20:40
4
odpowiedz
dawdi7
31
Chorąży

Jak Was proszę, nie idźcie drogą PPE i nie piszcie clickaitów dla ludzi o niskim IQ... nagłówek brzmi jak jakieś wiejsko-ludowe nagannie... wydali krocie, a nie grajo... szanujcie nas i siebie, bo za chwilę już nie będzie żadnego godnego miejsca z polskimi mediami growymi. CD-Action wydaje się nie robić z graczy idiotów jeszcze.

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl