Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wyczekiwane cyberpunkowe RPG naprawdę istnieje, ale każe na siebie bardzo długo czekać. Neo Berlin 2087 ma wydawcę i odległe okno premiery

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
14.08.2026 21:29
Dead Men
1
odpowiedz
Dead Men
200
Senator

plus za Adama Jensena, gameplayowo za duży miks wszystkiego

14.08.2026 21:59
IIIIIIIIIIIIII
2
odpowiedz
1 odpowiedź
IIIIIIIIIIIIII
91
Generał

Jak ja nie ogarniam ludzi którzy pokazują grę zbyt szybko a potem czekamy 4-6 lat na nią... No jaki sens jest w tym to ja nie wiem -_- Taka zapowiedź gry powinna być rok lub 2 przed premierą.

14.08.2026 22:18
Dead Men
2.1
odpowiedz
Dead Men
200
Senator

IIIIIIIIIIIIII Redzi zrobili tak samo, Bethesda tak samo więc oni tez mogli skoro największe tuzy branży mogły to co oni gorsi beda oni dodatkowo musieli jakoś inwestorów przyciagnać a ich najłatwiej mogą nakrecajac hype na swoja gre

14.08.2026 22:10
mgr. Kuba
3
odpowiedz
mgr. Kuba
173
-

Redzi znowu zrobili change the game i świat zalewają/zaleją gry w klimacie cyberpunkowym.
Gdyby nie Wiedźmin 3 wiele gier była by zupełnia inna (gorsza) albo nie powstała by wcale. Teraz ten sam case czeka nas po CP77. W gruncie rzeczy jest to niesamowite. Czy jest studio które aż tak zmieniło branże więcej niż raz? Twórcy Soulsów - raz, bo stworzyli ten gatunek, Larian z BG3 - również póki co raz, Rockstar? Ciężki temat - bo o ile GTA to na pewno jeden do rankingu tak RDR2 jest wynikiem GTA i jestem przekonany że gdyby nie Wiedźmin 3 to RDR2 też wyglądał by inaczej.
Ale... każda taka gra będzie nazywana cyberpunkową, a Cyberpunk będzie tylko jeden ;) Wziąć na nazwę gry - nazwę gatunku, iq 1000 ;)
(tak tak wiem captain obvious że to z planszówki)

post wyedytowany przez mgr. Kuba 2026-08-14 22:25:23
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl