Komentarze do wiadomości: Wieśniacy nie będą zamurowywani żywcem, a chorzy poddani nie sparaliżują ruchu w osadzie. Nowa aktualizacja Manor Lords usuwa kuriozalne błędy
Luzman Serio w strategię na padzie? Przecież to jest masochizm. Próbowałem w Company of Heroes na Switchu i... nie, po prostu nie. Przy tym szkoda, że do tej pory nie dostało aktualizacji dla obsługi trybu myszy na Switchu 2.
PanDaneX Nie mam klawiatury ani myszki. Kompa też nie mam. Mam postawiony karton z narysowanym przyciskiem "Power" i czasami wyobrażam sobie, że mam na czym grać.
Luzman jeśli to kwestia tego że grasz na konsoli to wystarczy napisać XD ale jak na pc grasz w strategię padem to jest to po prostu głupie XD Stwierdzenie To że wy nie potraficie, to nie znaczy że wszyscy mają ten problem. nic nie zmienia bo te dodawane sterowanie padem zazwyczaj jest dziurawe, nieprzejrzyste i służy tylko do tego żeby nabić kieszenie graczami konsolowymi.
PanDaneX Mam blachę i gram tylko na padzie. Jeśli gra nie obsługuje pada, nawet nie instaluję. Wisi mi czy strategia czy szybki fps, bez problemu gram we wszystko rozwalony w fotelu przed 65" 4k. 💪