Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wieśniacy nie będą zamurowywani żywcem, a chorzy poddani nie sparaliżują ruchu w osadzie. Nowa aktualizacja Manor Lords usuwa kuriozalne błędy

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
18.06.2026 19:40
Luzman
1
odpowiedz
Luzman
0
Centurion

Da się w to w końcu grać na padzie?
Nie tykam gier które obsługują jedynie k+n.

18.06.2026 22:51
Marky
1.1
4
odpowiedz
Marky
37
Generał

Luzman Serio w strategię na padzie? Przecież to jest masochizm. Próbowałem w Company of Heroes na Switchu i... nie, po prostu nie. Przy tym szkoda, że do tej pory nie dostało aktualizacji dla obsługi trybu myszy na Switchu 2.

18.06.2026 23:52
PanDaneX
1.2
odpowiedz
PanDaneX
22
Generał

Luzman bo nie masz klawiatury i myszki czy dla zasady lubisz się męczyć na padzie? XD

19.06.2026 04:56
Luzman
1.3
odpowiedz
Luzman
0
Centurion

PanDaneX
Nie mam klawiatury ani myszki.
Kompa też nie mam.
Mam postawiony karton z narysowanym przyciskiem "Power" i czasami wyobrażam sobie, że mam na czym grać.

19.06.2026 10:00
Luzman
1.4
odpowiedz
Luzman
0
Centurion

Marky
We wszystko gram na padzie.
To że wy nie potraficie, to nie znaczy że wszyscy mają ten problem.

19.06.2026 10:06
1.5
1
odpowiedz
voitek123
114
Pretorianin

Luzman Ale to ty nie możesz grać, a nie my.

19.06.2026 12:41
PanDaneX
1.6
odpowiedz
PanDaneX
22
Generał

Luzman jeśli to kwestia tego że grasz na konsoli to wystarczy napisać XD ale jak na pc grasz w strategię padem to jest to po prostu głupie XD
Stwierdzenie To że wy nie potraficie, to nie znaczy że wszyscy mają ten problem. nic nie zmienia bo te dodawane sterowanie padem zazwyczaj jest dziurawe, nieprzejrzyste i służy tylko do tego żeby nabić kieszenie graczami konsolowymi.

19.06.2026 12:47
Luzman
1.7
odpowiedz
Luzman
0
Centurion

PanDaneX
Mam blachę i gram tylko na padzie. Jeśli gra nie obsługuje pada, nawet nie instaluję.
Wisi mi czy strategia czy szybki fps, bez problemu gram we wszystko rozwalony w fotelu przed 65" 4k. 💪

19.06.2026 12:48
Luzman
1.8
odpowiedz
Luzman
0
Centurion

voitek123
Czyli nie obsługuje.
Nie dało się powiedzieć normalnie jak człowiek? 🤦

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl