Komentarze do wiadomości: Wiemy już, kiedy powróci serial Hoży doktorzy. To nie jedyna produkcja z wczesnych lat 2000., którą wkrótce ponownie zobaczymy na ekranach

Forum inne
Dodaj komentarz
01.11.2025 15:13
1
1
odpowiedz
Nomis
75
Pretorianin

Ciekawe czy " Hoży Doktorzy" to rzeczywiście będzie prawdziwy " powrót"(czy udany to się okaże, bo sam serial bardzo lubię) czy zrobią jak w " niesławnym" sezonie 9. Czyli reklamowali głównymi bohaterami z oryginału ( J.D i Terkiem) a tak naprawdę byli oni tylko tłem a prawdziwymi bohaterami byli inni studenci.

post wyedytowany przez Nomis 2025-11-01 15:18:15
01.11.2025 15:24
1.1
1
Beneksor
12
Konsul

Plotki wspominają o oryginalnej obsadzie, ale nie wiadomo jak będzie w rzeczywistości. Wolałbym kontynuację oryginału, bo ostatni sezon z innymi głównymi bohaterami, faktycznie był porażką.

01.11.2025 18:44
bmwbmw2
2
odpowiedz
1 odpowiedź
bmwbmw2
79
PAPIEŻ GIER IV

Skoro wraca stara ekipa... mam nadzieję że pracowali nad dorymi gagami. Kiedyś seriale robiło się w dużej mierze dzięki samym aktorom. A to była ekipa która miała naprawde genialne pomysły. Oj jak mocno czekam. Wiem że nie dogoni ostatniego sezonu, ale może być całkiem spoko i zapewne 90 % że pobije ten "9 sztuczny sezon" którego wywaliłem z pamięci i nie istnieje xD |
Więc oczekuje miło na 9 sezon! A jak się uda to i 10 dawajcie. Możecie nawet dzieciaki do historii wnieść

post wyedytowany przez bmwbmw2 2025-11-01 18:46:31
01.11.2025 18:57
TeRiKaY
2.1
TeRiKaY
195
Senator

dla mnie większość roboty w Chorzych robiły "day dreamingi" JD no i sama jego relacja z Perrym, który tez ma powrócić

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl