Ciekawe czy " Hoży Doktorzy" to rzeczywiście będzie prawdziwy " powrót"(czy udany to się okaże, bo sam serial bardzo lubię) czy zrobią jak w " niesławnym" sezonie 9. Czyli reklamowali głównymi bohaterami z oryginału ( J.D i Terkiem) a tak naprawdę byli oni tylko tłem a prawdziwymi bohaterami byli inni studenci.
Plotki wspominają o oryginalnej obsadzie, ale nie wiadomo jak będzie w rzeczywistości. Wolałbym kontynuację oryginału, bo ostatni sezon z innymi głównymi bohaterami, faktycznie był porażką.
Skoro wraca stara ekipa... mam nadzieję że pracowali nad dorymi gagami. Kiedyś seriale robiło się w dużej mierze dzięki samym aktorom. A to była ekipa która miała naprawde genialne pomysły. Oj jak mocno czekam. Wiem że nie dogoni ostatniego sezonu, ale może być całkiem spoko i zapewne 90 % że pobije ten "9 sztuczny sezon" którego wywaliłem z pamięci i nie istnieje xD |
Więc oczekuje miło na 9 sezon! A jak się uda to i 10 dawajcie. Możecie nawet dzieciaki do historii wnieść
dla mnie większość roboty w Chorzych robiły "day dreamingi" JD no i sama jego relacja z Perrym, który tez ma powrócić
No to było bekowne XD Wgl ten serial tyloma różnymi sposobami rozśmieszał. Czasami traktował się totalnie jak cyrk żeby zaraz przejść w totalny dramat który kończy się śmiercią kilku osób. Niestety musze przyznać że dzisiaj nie wychodzi już to tak dobrze serialom. Zdarzają się przebłyski ale nie promieniujące przez aż tyle odcinków
Zdjęcia już ruszyły, wiadomo także, że będzie oryginalna ekipa. Aktorzy jak widać mocno się zmienili.
https://www.instagram.com/scrubs/reel/DQpsJgkDdcx/
Szczerze to żeńska ekipa aż tak się nie postarzała, szczególnie ta " dziewczyna Terka" ( zapomniałem jak miała na imię) a " Barbie" ( jak ją nazywał Kox) to też tylko przybyło kilka zmarszczek ale generalnie wygląda prawie identycznie jak poprzednio. Oby tylko jak pisałem - nie byli tylko tłem i mieli dobre pomysły na odcinki i będę zadowolony.Oczywiście nowe postacie niech wprowadzą, np. Marzy mi się by rezydentem był syn/córka J.D i by go Kox gnoił, J.D by go bronił a Kox z jego ciętym językiem by mu odpowiadał jakieś cięte riposty " obrażające" J.D i jego dziecko. : )
Mój ulubiony serial. Niestety, od 8 sezonu to już nie te klimaty, co poprzednie. Jakościowo (oświetlenie, sceny itp.) to dwa kroki do przodu, ale gagi to regres po całości. Nie mam wiary w to, że wrócą do korzeni w nowej odsłonie. Spodziewam się, że będzie bezduszny, jak nowa szata graficzna naszego ukochanego forum. Nawet cała armia Cieciów nie uratuje tytułu przed trendami, za którymi trzeba podążać, bo inaczej w tabelkach nie będzie się zgadzało.