Komentarze do wiadomości: Wielu mogło zapomnieć, ale Wiedźmin wróci jeszcze z 5. sezonem i już ma swoją Annę Henriettę. To ona wcieli się w księżną Toussaint w finale

Forum filmy i seriale fantasy
Dodaj komentarz
23.04.2026 12:46
1
odpowiedz
JustSebT_T
5
Legionista

Nie żebym to w ogóle oglądał po 2 sezonie, ale przynajmniej nie jest czarnoskóra, jest nawet trochę podobna, i prawdopodobnie nie zrobili z niej lesbijki. Ale i tak nic już tego nie uratuje.

23.04.2026 12:46
barto528
2
2
odpowiedz
barto528
67
Green Bastard

To będzie ten sezon w który będzie zgodny z książkami?

23.04.2026 14:24
3
odpowiedz
Legalizex
93
Generał

Serial zniszczony poprawnością polityczną i wymyślaniem pierdół zamiast trzymania się porządnej fabuły od samego początku. Zaskakujące, że udało się tyle sezonów nakręcić no ale amerykanie wszystko obejrzą.

23.04.2026 14:27
Mutant z Krainy OZ
4
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
274
Farben

Wow, w koncu ktos pasujacy do roli? Niemozliwe, na pewno ja przemaluja na hebanowo, a przynajmniej posadza na wózku inwalidzkim.

23.04.2026 17:38
PanDaneX
5
1
odpowiedz
PanDaneX
20
Konsul

nie ogarniam jak można spi_rd_lić serial mając tyle źródeł w postaci książek i gier. Tak czy siak największa wina leży po stronie ASapkowskiego, który dla $$$ na to pozwolił.

23.04.2026 22:48
WolfDale
😊
6
1
odpowiedz
WolfDale
97
~sv_cheats 1
Image

Coś ten Netflix ostatnio schodzi na psy, mam nadzieję że to poprawią i zaangażują aktorkę która bardziej pasuje do materiałów źródłowych.

29.04.2026 09:03
Kik0zTV
7
odpowiedz
Kik0zTV
95
Konsul

To trzeba być faktycznie talentem aby dobre źródło książkowe zniszczyć wciskaniem poprawności na siłę. Wydaje mi się że jakby Polacy tworzyli adaptację a nie Netflix to zrobiliby to o wiele lepiej niż Netflix z tym swoim budżetem bo tego budżetu nawet nie widać. Pewnie połowa budżetu to była gaża dla Geralta modela kulturystę aka Henry Drewno Cavill.

29.04.2026 09:53
8
odpowiedz
Sebcza_k
43
Konsul

Przestałem oglądać po 2 sezonie - nie CHCE !

Forum Forum filmy i seriale fantasy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl