Nie żebym to w ogóle oglądał po 2 sezonie, ale przynajmniej nie jest czarnoskóra, jest nawet trochę podobna, i prawdopodobnie nie zrobili z niej lesbijki. Ale i tak nic już tego nie uratuje.
Serial zniszczony poprawnością polityczną i wymyślaniem pierdół zamiast trzymania się porządnej fabuły od samego początku. Zaskakujące, że udało się tyle sezonów nakręcić no ale amerykanie wszystko obejrzą.
Wow, w koncu ktos pasujacy do roli? Niemozliwe, na pewno ja przemaluja na hebanowo, a przynajmniej posadza na wózku inwalidzkim.
nie ogarniam jak można spi_rd_lić serial mając tyle źródeł w postaci książek i gier. Tak czy siak największa wina leży po stronie ASapkowskiego, który dla $$$ na to pozwolił.

Coś ten Netflix ostatnio schodzi na psy, mam nadzieję że to poprawią i zaangażują aktorkę która bardziej pasuje do materiałów źródłowych.
To trzeba być faktycznie talentem aby dobre źródło książkowe zniszczyć wciskaniem poprawności na siłę. Wydaje mi się że jakby Polacy tworzyli adaptację a nie Netflix to zrobiliby to o wiele lepiej niż Netflix z tym swoim budżetem bo tego budżetu nawet nie widać. Pewnie połowa budżetu to była gaża dla Geralta modela kulturystę aka Henry Drewno Cavill.