Komentarze do wiadomości: Wielki rywal Manor Lords opuścił wczesny dostęp, ale na Steam strategie idą łeb w łeb. Premiera i podwyżka ceny Farthest Frontier

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
25.10.2025 13:56
1
odpowiedz
dobaczenko
59
Konsul

Ja kupiłem Farthest Frontier. Manor Lords może jest fajny, ale też MOŻE kiedyś zostanie dokończony. Jeśli wydadzą grę będę mógł stwierdzić czy faktycznie jest warta zachodu. EA to rak, gry w EA tkwią po kilka lat i finalnie opuszczają go niedokończone, albo co gorasza, nigdy go nie opuszczają. Wyjątki istnieją, ale wyjątków jest mało. Od lat mam dziesiątki gier w bibliotekach GOG i steam w EA, straciłem wiarę.

25.10.2025 18:16
Kwisatz_Haderach
2
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
19
GIT GUD or die trying

Frontier spoko, ale dawac dodateczek do Grim Dawn. ;P

26.10.2025 02:26
3
odpowiedz
Ali Wlaborg
94
Mordęga

podnieśli ceny? es, warto było kupić przed premierą :P

26.10.2025 08:18
Fyrdraka
4
odpowiedz
Fyrdraka
6
Midinvaerne

Podnieśli i niestety korzystają z przelicznika Steama, znów poza Szwajcarami, mamy najdrożej. Ja na szczęście kupiłem podczas promocji w trakcie early acces. Po Grim Dawn, mam do tego studia duże zaufanie.

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl