Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wiedźmin 3 Remaster z dokładną godziną premiery. CD Projekt Red zaprasza do zabawy

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
24.09.2026 13:49
Vype
1
odpowiedz
Vype
21
Legionista

PIszecie że to aktualizacja. Czy osoby które mają słabsze PC i chcą grać nadal mogą tego nie pobierać? Jak to zostało rozwiązane na ps5? Jako update przełącznik w menu? Czy osobna pozycja do pobrania z PSN?

24.09.2026 13:53
MrPawlo112
1.1
odpowiedz
MrPawlo112
70
Pretorianin

Vype Jeśli chodzi o Steam/GOG to wystarczy w opcjach bety zaznaczyć interesującą nas wersję. A jeśli chodzi o PS5 to w czym rzecz?

24.09.2026 13:58
Vype
1.2
odpowiedz
Vype
21
Legionista

MrPawlo112 Bo wychodzę z założenia że mamy na Playstation wersję PS5 i do niej DLC, czy to ściąga poprawkę automatycznie bez naszej interwencji i gra zmienia się wizualnie itp ale można cofnąć się do zwykłej? Co kiedy ktoś chciałby zagrać w pierwotne wydanie gry/ nie remeasterowane ? Czy może jest to osobna pozycja na sklepie i trzeba ją pobrać?

24.09.2026 14:06
MrPawlo112
1.3
odpowiedz
MrPawlo112
70
Pretorianin

Vype Domeną PC jest zwykle to że jak nam jakiś update nie pasuje to możemy wrócić do poprzedniej wersji, na konsolach o ile nie masz wersji pudełkowej, zawsze jest aktualizowana do najnowszej wersji. Jednak dalej nie rozumiem malkontenckiego podejścia, przynajmniej po tym co widziałem to zostanie zachowany duch i klimat, poprawki mają na celu uwspółcześnienie tego wydania, ja też narzekałem na next gen patch ale po kilku poprawkach ciężko mi się wraca do "oryginału".

24.09.2026 14:35
MrPawlo112
1.4
odpowiedz
MrPawlo112
70
Pretorianin

Vype Jak chcesz zagrać w wydanie oryginalne to przecież możesz pobrać wersje z PS4, tam żadnych poprawek nie bedzie.

24.09.2026 14:28
2
odpowiedz
Bikson
12
Chorąży

A preload od kiedy? Bobnie znalazłem info :(

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl