Komentarze do wiadomości: Weteran RPG patrzy na Crimson Desert i nie może wyjść z podziwu: „dlaczego nikt wcześniej o tym nie pomyślał?”. Twierdzi, że twórcy oszukali system

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
01.05.2026 07:19
baltazar1908
1
odpowiedz
baltazar1908
46
Generał

Nie podzielam tego entuzjazmu, bo to, że gra jest zagadkowa i nie wiadomo, co zrobić w danym momencie, akurat mnie nie bawi. Wolę normalne zagadki czy układanki, które też są w grze.

Jeśli robi się coś pierwszy raz, powinno to być dobrze pokazane i opisane — nawet więcej niż raz, bo jest tego sporo. Nie mam tu na myśli trybu walki, bo ten akurat jest prosty.

01.05.2026 07:46
2
odpowiedz
1 odpowiedź
FSB znowu nadaje
43
Generał

Dragon Age: Inkwizycja została zmieszana z błotem za bycie singiel mmo a teraz jakiś mądry inaczej "weteran" będzie bredził jakie to jest dobre. I jeszcze lenistwo PA uznaje za plus (polecam popytać graczy BDO jacy są wściekli na setki questów gdzie bez poradnika możesz stać bez końca i nigdy ich nie ukończysz bo nie wiadomo o co w nich chodzi). A TESO to też ultra crapiszcze.

post wyedytowany przez FSB znowu nadaje 2026-05-01 07:47:13
01.05.2026 07:49
2.1
boy3
129
Legend

To się nazywa podwójne standarty :v

post wyedytowany przez boy3 2026-05-01 07:49:33
01.05.2026 08:33
3
odpowiedz
dobaczenko
65
Konsul

A ja przyznaję, że po 70 godzinach to singlowe MMO zaczyna mnie nużyć. Jeszcze z pół mapy mam nieodkryte, ale powoli zastanawiam się czy chce mi się ją odkrywać. Jednego jestem całkiem pewien. Jak ją odinstaluję, to już nigdy do niej nie wrócę.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl