Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „W obecnym stanie nie mogę polecić tego urządzenia”. Użytkownik Steam Machine szczerze o sprzęcie po miesiącu użytkowania

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
07.08.2026 11:23
cycu2003
1
odpowiedz
cycu2003
271
Legend
MAX

Jak grałem jeszcze na pc to z raz uspilem kompa z włączonym gta5. System posypał się całkowicie, trzeba było stawiać od nowa. Może przypadek (spece pewnie odpowiedzą) a może lepiej tak nie robić. PlayStation wyłączyło całkowicie wznawianie ale Xbox z kolei problemu nie robi 🤔

07.08.2026 11:37
Sepecha
1.1
7
odpowiedz
Sepecha
5
Centurion

cycu2003 A jaką postacią akurat grałeś? Jeżeli Franklinem, to może skradł jakieś pliki systemowe i się rozkraczyło

07.08.2026 13:44
OSSA14
1.2
1
odpowiedz
OSSA14
122
Pretorianin

Sepecha To prawda, bo Franklin jako jedyny w kanonicznym zakończeniu przeżył. Zabił i Trevora i Michela

07.08.2026 16:23
Szlugi12
1.3
1
odpowiedz
Szlugi12
136
BABYMETAL

Sepecha Akurat zawsze mnie to bawi, jak w GTA SA zaczynamy CJ'em to kradniemy rower, jak Franklinem w GTA V to kradniemy auta xD przypadek ? nie sądzę.

10.08.2026 11:01
starkillah64
1.4
odpowiedz
starkillah64
101
Peacemaker

Szlugi12 rzeczywiście, niesamowicie znaczące jest to że w grze o tytule "Grand Theft Auto" kradnie się pojazdy 🤔

11.08.2026 14:18
Szlugi12
1.5
1
odpowiedz
Szlugi12
136
BABYMETAL

starkillah64 no nie wiem, GTA VICE city zaczynaliśmy normalnie, GTA IV też zaczynało się normalnie, nikt nie zmuszał do kradzieży, w GTA SA instynktownie każdy zabiera rower, a w GTA V misja jest ze zwinięciem auta, kolor skóry nie przypadkowy ^^

post wyedytowany przez Szlugi12 2026-08-11 14:18:58
11.08.2026 16:22
starkillah64
1.6
odpowiedz
starkillah64
101
Peacemaker

Szlugi12
GTA VICE city zaczynaliśmy normalnie
Normalnie, czyli zamiast roweru kradliśmy skuter spod biura prawnika Kena Rosenberga?

w GTA SA instynktownie każdy zabiera rower
Można nie zabierać roweru tylko pójść na Grove Street z buta. Gra tego nie narzuca, więc argument naciągnięty.

w GTA V misja jest ze zwinięciem auta
Nie kradniesz auta, tylko "odzyskujesz" je na rzecz Simeona Yetariana, który naciągał klientów na niekorzystne umowy i zmuszał do opłacania lichwiarskich rat za samochody które wciskał. Cytując Lamara:

See, what you don't realize is, we ain't boosting. This s**t is legit business.

Słuchałeś w ogóle dialogów w tych grach, czy pomijałeś i od razu przechodziłeś do gameplayu?

kolor skóry nie przypadkowy ^^
Człowiek jak się uprze, to każdą tezę sobie jakoś zracjonalizuje ^^

07.08.2026 13:16
asasin24
2
1
odpowiedz
asasin24
52
Konsul

Brzmi ja mocno irytujące usterki rzeczywiście psujące komfort użytkowania. Większości z tych kwestii Valve nawet nie jest winne. Za niedziałający standard jest winna organizacja, która posiada do niego prawa i licencjonuje jego wykorzystanie buo5wf za to grubą kasę. O wysoką cenę można podziękować pazernym hienom produkującym pamięci, tylko i wyłącznie im.

07.08.2026 16:55
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Micelius
40
Pretorianin

Ciężkie jest życie idioty...

07.08.2026 18:34
3.1
1
odpowiedz
Gość z gór
23
Legionista

Micelius Współczuję tobie …

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl