Ale jak? Przecież pisaliście, że Steam zrobił ten ruch, bo akcja PoP miała na to wpływ. Skoro miała na to wpływ i steam dlatego coś podziałał, to chyba powinien uwzględnić Polskę jako kluczową do dostosowania.
Nie mam niczego pirackiego/nielegalnego na komputerze odkąd zacząłem zarabiać pieniądze, i zawsze preferuję kupno przez Steam.
Ale jeżeli gra jest tańsza o 100zł przez przelicznik walut na dowolnym sklepie z kluczami, no to sorry, ale za bardzo szanuję pieniądze żeby dać się tak robić w bambuko.
Ironia jest taka że Steam sam sobie szkodzi, bo gdyby ceny były choć zbliżone to zawsze wolałabym oficjalną dystrybucję. Cóż, może kiedyś, najważniejsze że są już małe kroki w dobrym kierunku.
Kupujcie na Loaded.com dawne CDKeys.com używam ponad 10 lat tej strony gryonline.pl reklamują tą stronę, i aktywujcie na steam.
Gry na steam kosztują krocie a na Loaded do 27% off jak kupujesz przed premierą.
Na tych stronach c podałeś wszystkie gry które mnie interesują są albo w tej samej cenie co na każdej wyprzedaży steama, albo droższe...
Ktoś mi poda przykład jakiejś w miare nowej gry, która faktycznie jest dużo tańsza w tych kluczykowniach?
Przykład: RE9 prawie 100 zł różnicy