Jak gra będzie dobra, to nic ją nie połknie. GTA VI może mieć inny target graczy niż AC:H
Można przecież "równolegle" grać zarówno w AC:H jaki i GTA VI. Co innego gdyby to były gry traktujące o tym samym, ale i wtedy sytuacja niewiele by się zmieniła - ludzie doceniają dobrą grę i przy niej zostają na dłużej jeśli się wciągną.
Gry Ubisoftu jeszcze podbijają jakieś serca? Chyba akcjonariuszy :D
Dopiero teraz to zauważasz? Tak już jest od paru lat, zwłaszcza odkąd zapowiedzieli chyba z 3 naraz gry.
A skąd wiesz że dopiero teraz jesteś jasnowidzem, a może czytałeś moje wcześniejsze posty tylko na temat creedów,
ponadto nie wiem kiedy ubisoft zapowiedział 3 gry naraz wiem że niby robią black flag remake ale kiedy wyjdzie tego jeszcze nie wie nikt.
Nie wiem co ty chcesz mi powiedzieć. Ubisoft kiedyś chyba wtedy zapowiedział shadows, mirage i hexe.
Ktoś liczy na Hexe w 2026 jak jeszcze muszą urodzić remake Black Flaga?
Trzy tygodnie to faktycznie krótko na tak duży projekt jak Hexe. Obawiam się, że Ubisoft znowu pospieszy się z premierą, zamiast dać deweloperom potrzebny czas. Oby jakość nie ucierpiała, ale mam złe przeczucia.
Po pierwsze kto gra na premierę? Bez sensu. Po drugie jest niemała szansa że kolejny AC będzie dobry po wpadce z nygurajem
Pewnie zapowiedział bo musiał ale czy zrobił to w krótkim
odstępie czasu to nie wiem nie śledze tak ubisoftu i ich zapowiedzi, bo wiecej jest o ich niepowodzeniach jak zapowiedziach, weim że ma
być black flag remake i to mnie najbardziej interesuje.
to jeden z pierwszych artykułów na ten temat.
https://www.gry-online.pl/newsroom/5-nowych-gier-assassins-creed-pojawi-sie-na-ubisoft-forward-przec/z822c01
Przy okazji artykuł sprzed roku
https://www.gry-online.pl/newsroom/plany-ubisoftu-mialy-zakladac-10-nowych-gier-z-serii-assassins-cr/z12ae3f
I jeszcze ten dużo świeższy artykuł
https://www.gry-online.pl/newsroom/9-gier-assassins-creed-w-szesc-lat-tak-ma-wygladac-przyszlosc-ser/zf2d5c1
Także tak, już od dawna zaczęli masowo robić gry z tej serii i przy tym też w krótkim czasie zapowiadano wiele tytułów.
jak lubisz gry ubisoftu to je śledź i czytaj ja jak wspomniałem może dużo jest pisane o ich premierach ale jeszcze wiecej o ich wtopach, niestety.
Chłopie, czego ty nie rozumiesz? Po prostu ci przedstawiłem jak to wygląda. Strasznie się pogubiłeś i zupełnie straciłeś wątek, a nawet jeszcze nie czytasz ze zrozumieniem. Jeszcze nie spotkałem się z tak niezorganizowaną osobą. To jest naprawdę tragiczna komunikacja...
Jak nie chcesz, to nie pisz, bo jeśli ty w ogóle nie starasz się i nie czytasz ze zrozumieniem, to oszczędź mi i sobie czasu, po kiego to ciągnąć jak taka dyskusja szybko staje się bezsensowna i nic nie wnosi? To tak jakby z kimś gadać, np. o jakimś filmie, a drugi gada o książce. No bez sensu, również to mało kulturalne, bo na równi z sytuacją, w której ktoś udaje, że słucha i potem próbuje mu na coś odpowiedzieć zamiast od razu po ludzku powiedzieć, że nie interesuje go lub nie chce słuchać.
Nie sprowadzaj rozmowy na boczne tory i mnie nie rozśmieszaj ok bo to było zaledwie 8-9 msc temu czekałem
kiedy sie spienisz o tamtą gadkę, a nie ostatnia sobota wiec mnie ich gry jak i ich zapowiedzi (czyli artykuły o nadchodzących premierach) mniej ineteresują niż ciebie i niech tak zostanie ja czekam
na black flag remake bo to jest ich najlepszy creed, reszta to kwestia gustu jak lubisz ok, ponadto sporo jest pisane o ich wtopach też jeżeli zauważyłeś jeżeli nie twój problem.
A to ma być gra w stylu origins odyssey valhalla i shadows czy na wzór mirage lub starszych gier z serii?
W przypadku GTA VI nie ma aż takiego znaczenia czy wyjdzie kilka dni później. Większość graczy którzy grają jeszcze w GTA V nawet nie grało w Assassina, a często gry które wypuszczają na premierę są pobugowane.
Nawet jeśli zbierzemy graczy wszystkich części asasyna, to ich łączna suma i tak nie zbliży się nawet do połowy GTA 6