Komentarze do wiadomości: Twórcy GTA 6 mają coraz większy problem. Obawy, że Rockstar Games nie przestrzega prawa pracy, są coraz poważniejsze i „głęboko niepokojące”

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
11.12.2025 04:35
1
1
odpowiedz
szymonh
5
Junior

Gta 6 jest juz tak prze hypowane, ze zygam sie chce a zwolnienia za rozmowy na dc o placach to juz patola cały rokstar jest zgniły od środka i gta 6 bedzie takie same kazdy czeka ale za rok bedzie wielki zawód

11.12.2025 05:20
😂
2
odpowiedz
1 odpowiedź
NightGeisha
6
Generał

Czy to ważne jak traktują pracowników? Ważne jaka będzie gra finalnie. To tak jakby ktoś się przejmował ile zarabia kasjerka w Auchan kupując w nim jednocześnie najtańszą pierś indyka (bez skóry ofc) w zgrzewce za 30 zeta, jak robi to siostra jednego z forumowych polihistorów.

post wyedytowany przez NightGeisha 2025-12-11 05:21:11
11.12.2025 09:54
Kwiliniosz
2.1
1
Kwiliniosz
78
Konsul

NightGeisha W sumie nawet mogę się zgodzić. Jak dla mnie twój pracodawca może od ciebie wymagać pracy po 16 godzin dziennie od poniedziałku do soboty, bez prawa do urlopu i za minimale wynagrodzenie. Wali mnie to.

post wyedytowany przez Kwiliniosz 2025-12-11 09:55:21
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl