Komentarze do wiadomości: To pewnie najbrzydszy Geralt w historii, który odrzucił nawet CD Projekt RED. „Nie zostawiłbym z nim dzieci”

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
13.11.2025 13:46
K I R O S H I
1
odpowiedz
K I R O S H I
47
Pretorianin

w sumie mógłbym uwierzyć ale dziś by się nie sprzedałby się bo za brzydki, patrząc na to że w Wiedźmin 3 miał 60 lat a wyglądał na 40 latka
patrząc na sytuacje Ciri których oburzał niektórych jej wygląd w specjalnym zwiastunie nie da się zrobić naturalnych ludzi w grach.

13.11.2025 14:28
2
odpowiedz
Silas1415
24
Konsul

W sumie to czytając książki (a było to dawno, może się mylę) nie odniosłem wrażenia, by był tak naprawdę brzydki, po prostu posiadał cechy, które łatwo odstraszały, nie wpisywały się w konwencjonalny typ atrakcyjności, jak blizny, jak albinizm. No i częściej jednak jakieś nieprzychylne komentarze rzucali uprzedzenie do wiedźminów wieśniacy czy sam Geralt... za to już u kobiet miał duże powodzenie. Tu możnaby się zastanawiać czy aż tak nadrabiał charakterem, no ale jestem zdania, że taka prawdziwa "brzydota" była by tu przeszkodą, no i czasami to dość nowe poznane czarodziejki na niego leciały (gdy przyszedł jako towarzysz Yennefer na jakieś przyjęcie w Aretuzie).

post wyedytowany przez Silas1415 2025-11-13 14:29:30
13.11.2025 15:08
claudespeed18
3
odpowiedz
claudespeed18
220
Call me Snake

Via Tenor

Przypomina mi Anakina z "Powrotu Jedi" granego przez S.Shaw'a >>>

Geralt z W1 i tak jest z tych growych najbliższy książkom a z modem opaski na włosach to niemal ideał.

Osobiście jednak moim lubionym jest model z W2 z końskim kucem. Też wygląda dość parszywie a do tego nawiązuje do Geralta z komiksowej wersji z lat 90tych, która była moim pierwszym zetknięciem z Wiedźminem.

13.11.2025 15:35
kalevatar
4
odpowiedz
kalevatar
47
Pretorianin

GRYOnline.plRedakcja

To byli wizjonerzy. Wiedzieli, że najlepszym Geraltem będzie Dolph Lundgren.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl