Komentarze do wiadomości: To najlepszy czas, aby nadrobić One Piece, ale trzeba zarezerwować 400 godzin

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
05.11.2025 11:25
bmwbmw2
1
odpowiedz
bmwbmw2
79
PAPIEŻ GIER IV

Dziś bym polecił zacząć od netflixa. A potem od 1-200 chaptery manga jeśli już bo każde anime w tamtych czasach ssało grafiką. A wiem że wielu ludzi ma uczulenie na starą kreskę

05.11.2025 17:46
1.1
theoliwierr
5
Junior

bmwbmw2 Co takiego? W jaki sposób sobie to wyobrażasz? Przecież nie oglądając oryginalnego One Piece od początku widz nie będzie rozumiał o co chodzi. Netflix to po prostu zaproszenie do obejrzenia anime/mangi. Z resztą kreska nie jest aż tak stara bo pierwsze odcinki są z lat ok. '98-2000. Pierwsza "połowa" One Piece jest zbyt przyjemna żeby speedrunować ją sobie jakimś Netflixem czy "rezerwować" sobie godziny. Po prostu.. warto sobie oglądać, bez pośpiechu. To naprawdę nigdzie nie ucieknie. Pierwsze 300 odcinków jest luźne i spokojne i nie trzeba się spieszyć. Takie do oglądania z chipsami i do pośmiania się ze specyficznego humoru. Potem to leci samo bo fabuła składa się w taką całość, że widz zauważa że każdy byle moment który się wydarzył do tej pory miał ukryte znaczenie i każda trzecioosobowa postać odegra swoją role. masę postaci z 200 odcinków streszczonych w kilkudziesięciu odcinkach w netflixie po prostu nie ma. Nawet wielu aktów nie ma

post wyedytowany przez theoliwierr 2025-11-05 17:47:28
05.11.2025 17:54
maciell
2
odpowiedz
maciell
133
Senator

Ogladam anime, ale w przypadku takich tytulow jak One Piece, Naruto, Dragon Ball, One Punch mam negatywne skojarzenia. To sa anime, ktore bazuja na tym samym. Jest przekoks glowny bohater i tyle. Serio nigdy nie rozumialem popularnosci tych anime. Dla mnie sa nudne jak flaki z olejem.

BTW. 400h z zycia . No po prostu nie to by musiala byc fabula jak w najlepszych ksiazkach.

post wyedytowany przez maciell 2025-11-05 17:55:16
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl