Komentarze do wiadomości: „To najlepsze oszustwo, jakie kiedykolwiek widziałem”. Karta RTX 4090 wysłana do naprawy to wyrafinowana podróbka z pamięcią i rdzeniem wygrawerowanymi laserowo

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
27.04.2026 19:59
baltazar1908
1
1
odpowiedz
baltazar1908
47
Generał

Jeżeli na ebay.uk czy ebay.us to jest gwarancja zwrotu kasy ebay,  nawet wtedy kiedy sprzedawca nie przyjmuje zwrotów, wiec nic wielkiego się nie stało kupującemu.
Wiem bo mam konto na ebay.uk od 2007 roku.

28.04.2026 08:11
2
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
Beneksor
19
Generał

eBay to najgorsze miejsce, gdzie można robić zakupy. Ich wsparcie klienta pozostawia wiele do życzenia, a w sieci pełno jest opinii osób, które miały negatywne doświadczenia z tą firmą i zostawały bez towaru oraz pieniędzy.

https://pl.trustpilot.com/review/ebay.co.uk?stars=1

28.04.2026 12:18
2.1
krystianb2581114
5
Legionista

Beneksor eBay to najłatwiejsze miejsce żeby NIE stracić kasy jaki kupujący. Płacisz przez PayPal, klient ma zawsze rację a kasa wraca w 100% przypadków. Mam 737 dokonanych zakupów, nie jeden był przekrętem co pamiętam do dziś, jednak kasa zawsze wracała bez problemu. Tam sprzedawać coś to tragedia, zawsze w plecy jak chce ktoś Ciebie przewalić lecz jako kupujący masz zero obaw.

28.04.2026 12:50
2.2
Beneksor
19
Generał

Płacisz przez PayPal, klient ma zawsze rację a kasa wraca w 100% przypadków.

Poczytaj sobie chociażby komentarze pod linkiem, albo na subreddicie ebaya. Wielu klientów skarży się, że sprzedawca nie wysłał im towaru, za który zapłacili, a ebay umywa ręce. Zresztą PayPal również ma swoje za uszami i niedawno UOKiK zobowiązał firmę do zwrotu klientom niesłusznie pobieranych opłat. A to kolejna kara nałożona na tę firmę za niedozwolone praktyki.

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl