Komentarze do wiadomości: To może być koniec „taniej rozgrywki” w strzelance ARC Raiders. Gracze są zachwyceni nowym systemem matchmakingu, bo promuje wielkie ryzyko

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
31.03.2026 19:18
1
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
17
Generał

Społeczność tej gry to są takie miernoty i miękkie pałki.

Embark: *Oddycha*
Gracz Arc Raiders: NIE LUBIMY TEGO

31.03.2026 21:01
ReveAnge
2
odpowiedz
ReveAnge
54
Pretorianin

Ja jak jeszcze w to grałem to zawsze biegałem z darmowym ekwipunkiem. Szkoda zasobów i czasu żeby robić dobry sprzęt a później stracić go w sekundę.

31.03.2026 21:40
Ergo
3
odpowiedz
3 odpowiedzi
Ergo
104
Generał

Ta gra ma totalnie skopaną ekonomie i jeśli tego nie naprawią to gra zdechnie. Oni nadal chcą aby ta gra była bardziej przyjazna dla casuali, i spoko, ale jest zbyt przyjazna. Jest łatwa do tego stopnia, że w tej grze nic nie ma wartości, a dodatkowo mamy matchmaking który paruje ludzi którzy grają pokojowo, wystarczy przez parę gier nie zabijać i potem wchodzi się do lobby i farmi bez ryzyka. Absurd.

A to co teraz rprowadzili tak naprawdę nic nie zmieni. Zrobienie samemu podstawowego ekwipunku jest tak tanie, że nie warto chodzić na darmowym loadoucie. Gra jest naprawdę dobra, ale leżą tutaj podstawy gatunku.

post wyedytowany przez Ergo 2026-03-31 21:42:43
01.04.2026 07:46
3.1
odpowiedz
NekoRei
3
Centurion

Ergo ludzie dalej w to grają tak, że biegają po mapie i zbierają wszystko i nikt z nikim nie walczy? XD sam nie grałem, ale pamiętam na premierę, że każdy stream tak wyglądał z tej gry i było to mega nudne. Do tego jak jakiś streamer zabijał graczy to mu płakali na czacie, żeby tak nie grał hahaha.

01.04.2026 10:01
maszynypancerne
3.2
odpowiedz
maszynypancerne
56
Pretorianin

NekoRei Grają, ale ponad połowa graczy odeszła. Z 360k zrobiło się 220 a teraz już 150k ,to chyba też o czymś świadczy

01.04.2026 13:40
Ergo
3.3
odpowiedz
Ergo
104
Generał

NekoRei Ja w to już od dawna nie gram bo tam nie ma co robić, a przedmioty nie mają żadnej wartości więc dla mnie ta gra straciła trochę sens, ale śledzę co się z nią dzieje, i w sumie od premiery nie było żadnej aktualizacji z konkretną zawartością. Więc tak, nadal to tak wygląda, teraz jeszcze jak ludzie wiedzą jak działa matchmaking to te lobby pewnie są jeszcze bardziej peacefull.
Szkoda, giera naprawdę ma duży potencjał, ale deweloperom brakuje jaj.

01.04.2026 14:37
4
odpowiedz
ambjaslo
4
Junior

Gra w to mnóstwo ludzi wy nie jesteście potrzebni, wręcz jesteście nawet niewskazani.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl