A Dice myślało, że kolejny raz porzucą BFa i zaczną robić nowego... A tu gracze chcą update'ów, a EA chce BF7.
przecież to jest proste bałwany z ea chca zostawic pewne rzeczy na nastepna edycje gry dzieki czemu beda mogli sie chwalic ze wprowadzają innowacje ja przestalem to grac gra przypomina mi strasznie call od duty i mam gdzies ze ktos mi napisze ze placze gram od bad company 2 wiec mam pewien zarys jak to powinno wygladac a jednak nie wyglada znajac zycie zaraz bedziemy miec dziwne skorki operatorów
pewnie skorki podobne do call of duty jakas nicki minaj czy jak to te sciernisko mialo nawet bf 4 mial lepszą destrukcje tam wielkie drapacze mozna bylo rozwalic ze zmienialy mape a w tym bfie mamy.... odgrzewane kotlety jak golumnd nie mowie jak dla mnie najlepsza mapa ze wszystkich ale zachowuja sie jak zdesperowana firma np jak ubisoft oni ciagle odgrzewaja kotlety nie potrafia nic wlasnego wymyslec i tez maja gdzies co mysla gracze nawet by mogli zrobic jakis konkurs na najlepsza mape a ta pojawi sie w grze mysle ze by duzo ludzi wzielo udział ale wiadomo nie zrobia tego bo tam pustaki pracuja a ceo to by tylko ciagnal kase z ludzi jak pree order batllepasa hahah to brzmi jak żart ale nim nie jest tfu na ea tfu na ubi i reszte tych firm co mysla ze gry uslugi to przyszłość