Komentarze do wiadomości: Ta gra Star Wars ma już 17 lat, a wciąż imponuje graczom technologią. Dla wielu fanów to prawdziwy klasyk

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
30.10.2025 11:07
foxtrot_green
1
odpowiedz
foxtrot_green
16
Legionista

Przeczytałem lead, wstęp i "artykuł" się skończył.

30.10.2025 11:14
claudespeed18
2
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
claudespeed18
219
Call me Snake

Serię Jedi Knight uwielbiam ale tą sobie odpuściłem. Pograłem chwilę w demo gdzie walczyłem z Stromtrooperami w hangarze i nie przekonało mnie to.

Jednak ostatnio jakoś korci mnie sprawdzić te gry a nawet powtórzyć sobie serię z Katarnem.

30.10.2025 12:52
xsas
2.1
xsas
197
SG-1

Przydałyby się remake zarówno Jedi Outcast jak i Jedi Academy - z aktualnymi możliwościami mogłoby wyglądać to dobrze (tam chyba najlepsze było poczucie walki na miecze i klimat SW)

30.10.2025 14:33
claudespeed18
2.2
claudespeed18
219
Call me Snake

Pozostaje modowanie i akurat chyba sprawdzę ten

https://www.gry-online.pl/newsroom/jedi-knight-mysteries-of-the-sith-remastered-zachwyca-fani-sami-o/z92949a

Academy dawno temu modowałem pod bardzo unikalne style walk i granie różnymi postaciami z SW , było to szalenie przyjemne doswiadczenie, które chyba dopiero dobrze rozkręciło Jedi Survivor.

30.10.2025 11:15
😐
3
odpowiedz
boy3
123
Legend

Jedynka świetna, dwójka dramat :|

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl