Komentarze do wiadomości: „Świetna robota, Sony!” Gracze są zachwyceni aktualizacją PS Portal, ale nie zabrakło gorzkich słów przez paywall

Forum PlayStation
Dodaj komentarz
10.11.2025 14:23
FreYpr0
1
2
odpowiedz
FreYpr0
82
Demacia!!!

Gracze są wspaniali. Zachwycają się "ficzerami", które są ukryte za subskrypcją 600 zł na rok. Dizwić się potem, że Sony jest "antykonsumenckie" jak na takie rzeczy są przyzwolenie, ba, zachwyty od tych samych graczy.

10.11.2025 16:41
JackiMode
2
odpowiedz
1 odpowiedź
JackiMode
21
Legionista

PS+ Premium i tak opłacam. Dostałem zatem świetną funkcję. Od kilku dni nie włączyłem dużej konsoli. Za to ja narzekam na dwie rzeczy: brak profili użytkowników oraz brak obsługi słuchawek BT

12.11.2025 07:57
2.1
MasterAnimit
2
Junior

Profile to software, więc słusznie, ale...
Wiesz, w przepołowionym DualSense i ekranie nie spodziewał bym się modułu BT bo gdzie go zmieścić

14.11.2025 10:26
3
odpowiedz
Promko
20
Legionista

Klienci Sony są cudowni. Kupić przenośny ekran z padem za prawie tysiaka i się cieszyć. Nie wiem, czy ogarnęli, że na Xbox wystarczy telefon z padem, a żeby tego było mało na Steamlink też telefon wystarczy. Co tu się dziwić, że Japończycy (tak, na ciebie też patrzę Nintendo) są pazerni... Brawo...

Forum Forum PlayStation
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl