Komentarze do wiadomości: Streamerzy wymyślili sobie wojnę frakcji w Arc Raiders i psują zabawę innym graczom. „To już zniszczyło dla mnie grę”

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
24.11.2025 12:43
maszynypancerne
1
odpowiedz
maszynypancerne
50
Pretorianin

Mówiłem to od dawna, strimerzy to jest rąk i ci recenzenci , oni niszczą gry . Już troszkę tytułów jest zniszczonych a banda niemot oglądający te wywody pokazuje jak ludzie są podatni na swoich uposledzonych idoli i jak w ciemno im wierzą. Tak jak spotkałem trochę ludzi w tematach skull and bones krytykujących wszystko, zapytani czy grali niestety negujaco odpowiadali ale oni wiedzą bo strimerzy tak mówili, albo są tak sprane Łepki ze zagrają w coś nasyceni strimerami i twierdzą tak samo, saganki sprane. Dobrze że jeszcze zostały takie osoby jak ja i trochę innych którzy nie są podatni na te idiotyzmy.

24.11.2025 13:17
2
odpowiedz
vayha
21
Chorąży

Wiedziałem że tak będzie. Sam się nad tym zastanawiałem. Ale nie rozumiem ludzi którzy o to płaczą. Developerzy pozostawili świat bez specjalnych reguł. Wiadomo było że ludzie będą tworzyć klany bo jest to kolejny etap ewolucji. Plemienność. Nic nadzwyczajego. Już dawno mówiłem że w ogóle gra testuje graczy w game theory. Oznacza to że gracz musi podjąć decyzję czy wspopracowac czy eliminować. Jes to typowy konflikt więźnia. Klany i plemiona są ewolucyjna odpowiedzią. Mnie osobiście się to podoba. W lineage2 było takie rozwiązanie że klany deklarowały wojnę klanom i wtedy pojawiał się czerwony znacznik nad wrogim graczem. Jeżeli jednak gracz atakował innego gracza nie z klanu z wywołana wojna stawał się player killer i na takiego się polowało. Jak się go zabiło to dropil coś z inventory więc było to bardzo ryzykowne. Wracając do arc... zastanawiałem się dlaczego tak późno te skiny i kolory.

24.11.2025 13:24
3
odpowiedz
robertoV
19
Generał

Ja wcześniej pytałem i sam ogłaszałem, że jestem "friendly" i jakoś to "funkcjonowało", teraz strzelam pierwszy jak solo, ściągam im pancerz i krzyczę, że jak się nie oddalą to uznam ich za wroga i wykończę, nikomu już nie ufam nawet na słowo, wszystko przez gównianych streamerów co myślą, że jak oglądają je bezmózgie, "bez-zdania" bandy dzieciaków to się uważają za nie wiadomo kim, powoli zaczyna to przyjmować nowoczesnej sekty tylko przez internet.
Na początku grało mi się fajnie ale teraz nie widzę sensu grania w coś co bardziej przypomina PUBG niż coś co miało być mieszanką PVPVE. Liczę, że wprowadzą PVE, gdzie będę na spokojnie z innymi sobie grał a reszta niech się nap%%$ na innych serwerach PVP.

post wyedytowany przez robertoV 2025-11-24 13:25:00
24.11.2025 13:26
claudespeed18
4
odpowiedz
claudespeed18
220
Call me Snake

Minął miesiąc i już się nudzi niektórym to wymyślają nowe tryby. Spokojnie, to tez się przeje i przejdą na inne gry. Tyle, że jak twórcy nie dostarczą nowości dla dalszej rozgrywki to gra zdechnie za parę miesięcy.

Sam bardzo chcę w to pograć ale wolę poczekać z pół roku co z tego wyjdzie.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl