Według mnie zakończenie było dobre, niech zostawią to tak jak jest, bo potem pozostanie niesmak.
Ale to tylko takie tam gadanie, raczej nikt w to nie uwierzy,że wypuszczą kolejny finałowy odcinek.
Ja się finałem, a i ogólnie sezonem dość mocno zawiodłem, nawet pomimo prób jechania na nostalgii - którą do serii mam i dobrze się bawiłem przy poprzednich sezonach, tak ten po prostu wymęczył... no ale nie łudzę się, żeby coś takiego miało miejsce.
te same odczucia, kupa bezsensownej gadki przeciagajacej w nieskonczonosc odcinki. poprzednie sezony bardzo dobre.
Przecież to bzdura. Żadne wiarygodne źródła nic na ten temat nie mówią, a to że ktoś sobie coś wymyślił na Reddicie, nic nie znaczy. Ten serwis znany jest z bzdur na różne tematy. Bracia Duffer przyznali w niedawnym wywiadzie dla Variety, że takie zakończenie planowali od bardzo dawna, bo chcieli historia zatoczyła koło, a bohaterowie zakończyli dzieciństwo.
Lepiej sobie samemu dopowiedzieć tak samo jak zrobił to Mike. On chce żyć z nadzieją.