Komentarze do opinii: Strach skondensowany w godzinie gameplayu. Sprawdzam The Exit 8 i inne małe growe horrory

Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz
31.10.2025 16:37
pyszniak
1
odpowiedz
pyszniak
27
Centurion

Szukam własnie tego filmu w necie i nie ma.

31.10.2025 20:55
MrPawlo112
1.1
MrPawlo112
59
Pretorianin

Pewnie za miesiąc czy dwa wyjdzie na vod, byłem na tym w kinie i osobiście mnie nie porwał, jedyne co godne jest podziwu że z gierki na 10-15 minut dali radę rozwlec na 1,5 godziny.

31.10.2025 22:03
Drenz
2
1
odpowiedz
Drenz
36
Senator

Z darmówek polecam Children of Clay, czy Wayward Harbor.
Z innych krótkich: Caput Mortum, Abtos Covert, Cannibal Abduction, The Night of the Scissors, Nightmare of Decay, Oakwood.

31.10.2025 22:21
3
odpowiedz
tynwar
96
Senator

"Wielu graczy mierzy jakość danego tytułu liczbą godzin, jakie mogą w nim spędzić." To jak dla mnie czysta głupota. Jednocześnie obie rzeczy są sprzecznością. Niezwykle rzadko kiedy zdarza się, że ilość (godziny) idzie w parze z jakością. Ocenianie jakości gier przez pryzmat czasu przechodzenia gry jest najzwyczajniej na świecie niemiarodajne, to głupota. Np. są choćby wielkie gry, które są nudne i rozdmuchane tak, że przechodzi się ich wiele godzin, ale nie ma z tego frajdy. Co innego gierka krótka, np. na 5 godzin, a dająca kupę zabawy. Już nie wspominając o tym, ze i tak to nie ma sensu, bo ceny zmieniają się np. podczas promocji i po prostu nie ma sensu zastanawiać się którą grę w obecnej chwili kupić, bo ceny mogą być różne i np. jedna nie ma obniżki jeszcze, a druga ma i niekoniecznie tańsza gra będzie lepsza i tak naprawdę lepiej czekać na promocję innej gry, która da o wiele większą frajdę. Tym bardziej, że i tak jest cała masa gier, w które można grać w oczekiwaniu na promocje kolejnej gry, a gry nie zając nie uciekną.

Forum Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl