Komentarze do wiadomości: Steam Machine od innych producentów sprzętu? Valve nie odrzuca takiej opcji

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
14.11.2025 11:22
1
odpowiedz
akixd
53
Centurion

Jak dla mnie, nowe SM jest sprzętem, na który czekałem od dawna. Pecetem w formie salonowej konsoli, do tego jeszcze opartej na Linuxie. Specyfikacja wydaje się być rozsądnym minimum. Mam nadzieję, że będzie to miało pozytywny wpływ na skupienie się developerów na zaniedbywanej ostatnio optymalizacji. Być może możliwe będzie łączenie maszynek w klastry. Opcja niegdyś popularna w starszych generacjach PS, ubita z czasem przez Sony. Sześcienny kształt obudowy może ułatwić kreatywność w budowaniu owych konstrukcji niczym w Minecrafcie. Mocniejsza wersja mogłaby być w kształcie podwójnego lub poczwórnego klocka, tak by dopasować się wymiarami do kilku mniejszych. Valve mógłby wydać z tej okazji dedykowane drzwi, nawiązując do korzeni informatyki ;)))

post wyedytowany przez akixd 2025-11-14 11:26:02
14.11.2025 11:45
Herr Pietrus
2
odpowiedz
Herr Pietrus
237
Jestę Grifterę

Ludwiku Do... Lordzie Gabenie i Valve, nie idźcie tą drogą (po raz wtóry)

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl