Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Steam Deck 2 i przenośne PlayStation 6 mogą korzystać z podobnej technologii? Oba układy mają powstawać w 3 nm

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
01.10.2026 10:23
1
odpowiedz
Bigosnaboczku
0
Legionista

Poniekąd nie mogę się doczekać. Dosłownie jedyne czego chcę to moc na poziomie MSI Claw 8 AI +, oraz OLEDowy ekran 8'' i tyle. Mam obecnego OLEDA 512GB i jest idealny poza tymi dwoma bolączkami.

01.10.2026 10:35
BloodPrince
👍
2
odpowiedz
BloodPrince
194
Senator

Steamdeck praktycznie w całości zastąpił mi pecetowe granie, więc jestem ciekaw co ugotują w przypadku dwójki.

01.10.2026 10:35
3
odpowiedz
Darek1785
13
Generał

Ten koleś z tego kanału produkuje te filmiki z "przecieków" hurtowo, nowy film co kilka dni i "wie" wszystko o wszystkich korporacjach i ich sprzętach od Nvidii po Sony, AMD i kończąc na Microsofcie.
Zwykły oszust nastawiony tylko na wyświetlenia.
To chyba on pierwszy mówił, że nowe konsole będą dopiero w 2029 aby później zmienić datę na 2027 rok.

post wyedytowany przez Darek1785 2026-10-01 10:36:44
Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl